hitfm

ASCULTA RADIO ORION PE HITFM.RO

Consiliul Județean continuă investițiile în infrastructura de apă a județului Alba - Ziarul Apulum
Actualitate, Social

Consiliul Județean continuă investițiile în infrastructura de apă a județului Alba

tdsc_0887Președintele Consiliului Județean Alba, domnul Ion Dumitrel, însoțit de Vicepreședintele Alin Cucui, au vizitat șantierul deschis în comuna Rădești pentru alimentarea cu apă a satelor Leorinț și Meșcreac. Aici se execută lucrări de aducțiune a apei potabile pe o distanță de circa 5 kilometri, precum și lucrări la rețeaua de distribuție din satul Leorinț, pe circa 2 kilometri.

Continuă, de asemenea, și lucrările la sistemul microregional ce va aduce apă potabilă din magistrala Alba Iulia – Sebeș la robinetele locuitorilor din comunele Cut, Cîlnic, Șpring, Doșat și din localitatea Răhău.

Investiția, ce presupune montarea de conducte pe o lungime totală de circa 45 de kilometri și realizarea a 8 gospodării de apă, stații de clorinare, stații de pompare și rezervoare de mare capacitate, are o valoare totală de aproape 6 milioane de lei + TVA – bani proveniți din bugetul propriu al Consiliului Județean Alba – și se așteaptă să fie finalizată în circa un an. Lucrările au avansat într-un ritm foarte bun și se lucrează deja în zona localității Cunța.

Distribuie Acum

20 august 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...