Consiliul Județean continuă investițiile în infrastructura de apă a județului Alba

Consiliul Județean continuă investițiile în infrastructura de apă a județului Alba

tdsc_0887Președintele Consiliului Județean Alba, domnul Ion Dumitrel, însoțit de Vicepreședintele Alin Cucui, au vizitat șantierul deschis în comuna Rădești pentru alimentarea cu apă a satelor Leorinț și Meșcreac. Aici se execută lucrări de aducțiune a apei potabile pe o distanță de circa 5 kilometri, precum și lucrări la rețeaua de distribuție din satul Leorinț, pe circa 2 kilometri.

Continuă, de asemenea, și lucrările la sistemul microregional ce va aduce apă potabilă din magistrala Alba Iulia – Sebeș la robinetele locuitorilor din comunele Cut, Cîlnic, Șpring, Doșat și din localitatea Răhău.

Investiția, ce presupune montarea de conducte pe o lungime totală de circa 45 de kilometri și realizarea a 8 gospodării de apă, stații de clorinare, stații de pompare și rezervoare de mare capacitate, are o valoare totală de aproape 6 milioane de lei + TVA – bani proveniți din bugetul propriu al Consiliului Județean Alba – și se așteaptă să fie finalizată în circa un an. Lucrările au avansat într-un ritm foarte bun și se lucrează deja în zona localității Cunța.

Comentarii

Comentarii

Fara Comentarii

Lasa un raspuns