Actualitate, Stiri

Conflinct familial în Blaj

jandarmiInjuriile şi ameninţările cu acte de violenţă exprimate în public au determinat sancţionarea de către jandarmi a doi soţi din municipiul Blaj.

Cei doi nu se afla la prima abatere de acest fel, la începutul anului ei mai fiind sancţionaţi pentru că s-au certat pe stradă.

Dacă atunci incidentul a fost anunţat de vecini la 112, de data aceasta Reghina M. ( 42 de ani) s-a prezentat la sediul Jandarmeriei Blaj (situat pe strada Sălciilor, din localitate ) şi a solicitat ajutor deoarece, în urmă cu puţin timp, soţul a înjurat-o, a ameninţat-o cu acte de violenţă şi nu i-a mai permis accesul în gospodărie.

Deplasaţi de urgenţă la domiciliul femeii, jandarmii l-au găsit pe soţul acesteia, Ilie M. ( 51 de ani), în stare vădită de ebrietate şi foarte agitat.

Bărbatul a recunoscut că şi-a înjurat şi jignit soţia şi, dacă ar fi reuşit să o prindă, o şi bătea.

În urma verificărilor efectuate se pare că scandalul a fost iniţiat chiar de doamna Reghina care şi-ar fi înjurat soţul pe motiv că acesta s-a întors acasă beat şi fără bani.

Faptul că făcut-o în faţa vecinilor şi prietenilor bărbatului a determinat o reacţie asemănătoare din partea acestuia, supărat, conform propriilor spuse, că i-a fost afectată imaginea de “ şef în casă ”.

Jandarmii au aplanat tensiunile dintre cei doi şi i-au sancţionat contravenţional cu amendă în valoare totală de 400 lei.

Distribuie Acum

23 ianuarie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...