Conflinct familial în Blaj

Conflinct familial în Blaj

jandarmiInjuriile şi ameninţările cu acte de violenţă exprimate în public au determinat sancţionarea de către jandarmi a doi soţi din municipiul Blaj.

Cei doi nu se afla la prima abatere de acest fel, la începutul anului ei mai fiind sancţionaţi pentru că s-au certat pe stradă.

Dacă atunci incidentul a fost anunţat de vecini la 112, de data aceasta Reghina M. ( 42 de ani) s-a prezentat la sediul Jandarmeriei Blaj (situat pe strada Sălciilor, din localitate ) şi a solicitat ajutor deoarece, în urmă cu puţin timp, soţul a înjurat-o, a ameninţat-o cu acte de violenţă şi nu i-a mai permis accesul în gospodărie.

Deplasaţi de urgenţă la domiciliul femeii, jandarmii l-au găsit pe soţul acesteia, Ilie M. ( 51 de ani), în stare vădită de ebrietate şi foarte agitat.

Bărbatul a recunoscut că şi-a înjurat şi jignit soţia şi, dacă ar fi reuşit să o prindă, o şi bătea.

În urma verificărilor efectuate se pare că scandalul a fost iniţiat chiar de doamna Reghina care şi-ar fi înjurat soţul pe motiv că acesta s-a întors acasă beat şi fără bani.

Faptul că făcut-o în faţa vecinilor şi prietenilor bărbatului a determinat o reacţie asemănătoare din partea acestuia, supărat, conform propriilor spuse, că i-a fost afectată imaginea de “ şef în casă ”.

Jandarmii au aplanat tensiunile dintre cei doi şi i-au sancţionat contravenţional cu amendă în valoare totală de 400 lei.

Comentarii

Comentarii

Fara Comentarii

Lasa un raspuns