Pamflet

Coabitare humanum est

ACEST ARTICOL ESTE UN PAMFLET, TREBUIE TRATAT CU SERIOZITATE ?

IMG_6028

Trăind acut spiritul sărbătorilor de iarnă, am decis în această ediţie să nu ne mai legăm de oameni cu proiecte mai mari sau mai mici. Unii sunt supărăcioşi din fire, sensibili, se oftică iute şi nu dorim să le stricăm bruma de linişte din această minunată perioadă a anului.

Dar, întodeauna e un dar.

Aşadar, în ultima vreme la Alba Iulia sunt evidente semne că alianţa USL nu funcţionează, însă vechea alianţă D.A. merge destul de bine, adică aşa şi aşa. Se pare că sunt unii care doresc resuscitarea defunctei alianţe D.A., o alianţă stafie, care la Alba Iulia nu a funcţionat niciodată, dar ar fi dorit acest lucru.

De ceva timp, băieţii lui Teo şi băieţii lui Mircea se văd. Se văf tot mai des. Pe ascunselea, dar şi pe faţă, la cinema, la evenimente, la o cafea, la un mic aranjament financiar – aşa cum le stă bine unor mici oameni de mari afaceri. Liberalii lui Atanasiu şi democraţii lui Hava nu ezită să se afişeze împreună, la diferite evenimente, cât or fi ele de oficiale sau discrete, de festive sau mondene. Oamenii se văd, se pupă, stau la poveşti, discută, pun lumea la cale, pregătesc învârteli şi manevre.

Marile proiecte ale lui hava s-au înfăptuit: băieţii deştepţi au privatizat Cetatea Alba Iulia în interesul lui Sabău, al familiei sale şi-a urmaşilor urmaşilor lui. Dar ceilalţi, deocamdată se laudă: marile proiecte su nt doar pe hârtie.

Pentru că astăzi nu dorim să-i supărăm nu le dăm numele, nici prenumele, nici poreclele. Ei se cunosc foarte bine. Multă sănătate tuturor! (Să vă stea pavelele-n gât!)

Dacă băieţii doresc să refacă Alianţa D.A. am o singură rugăminte: să refacă şi salariul minim şi pensiile de atunci, din 2008-2009, când funcţiona Alianţa cu Tăriceanu premier în coasta lui Băsescu…

Şi dacă tot coabitează liberalii cu pedeliştii s-o facă în interesul românilor, să vorbească şi cu Moş Crăciun, poate coabitează şi cu Moş Gerilă şi ne trezim de Sărbători că Omul Marilor Cadouri (ăla cu Ferdinand şi cu renii) nu ne uită şi în acest an…

V-am pupat! Sărbători Fericite! La Mulţi Bani!

 

Acest material este un PAMFLET și trebuie tratat ca atare

 

Distribuie Acum

21 ianuarie 2014

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...