hitfm

ASCULTA RADIO ORION PE HITFM.RO

CJ Alba a achiziţionat terenul din jurul clădirii în care a funcţionat SC Proiect SA - Ziarul Apulum
Actualitate, Social

CJ Alba a achiziţionat terenul din jurul clădirii în care a funcţionat SC Proiect SA

CJ-Alba-358Consiliul Judeţean Alba a achiziţionat cu peste 800.000 de lei, prin licitaţie publică, terenul din jurul clădirii în care a funcţionat SC Proiect SA, imobil cumpărat încă din toamna anului trecut de administraţia judeţeană.

Vicepreşedintele Florin Roman a anunţat miercuri că CJ a cumpărat terenul cu suma de 806.691 de lei, inclusiv TVA, adică la jumătate din valoarea de la care a pornit licitația.

Tot la jumătate din prețul de pornire a licitației, CJ Alba a achiziționat anul trecut şi clădirea, cu terenul aferent de sub imobil, a menţionat Roman.

Imobilul şi terenul în suprafaţă de 911 metri pătraţi scoase la licitaţie de DGFP Alba au fost cumpărate în 2012 cu peste 2,7 milioane de lei, adică aproximativ 600.000 de euro. 

Preţul de pornire la prima licitaţie a fost de peste 5,5 milioane de lei.

În imobilul situat în apropiere de Casa de Cultură a Sindicatelor se vor muta Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, Centrul de Cultură „Augustin Bena” şi Serviciul Public Judeţean Salvamont Alba.

În actualul sediu al DGASPC va fi amenajată, potrivit reprezentanţilor CJ Alba, Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă.

Marius Alexandru 

Distribuie Acum

8 august 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...