Actualitate

Circ cu amantă!

A fost nevoie de intervenţia unui echipaj de jandarmerie pentru a aplana un scandal “cu de toate” în faţa blocului G2 din municipiul Alba Iulia între o femeie şi presupusa amantă a bărbatului acesteia. Ambele au fost sancţionate contravenţional.

Incidentul a fost semnalat prin apel la 112, luni, 17 august a.c., în jurul orei 18.00, în faţa unui bloc de locuinţe situat pe strada Arbsberg din municipiul Alba Iulia. Un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă şi a constatat că două femei se certau şi se ameninţau cu acte de violenţă, fără să ţină cont că episodul violent era urmărit de mai multe persoane, printre care şi minori. După aplanarea conflictului jandarmii au trecut la verificarea împrejurărilor în care acesta a apărut. A reieşit astfel că, în faţa blocului în care locuieşte, o tânără în vârstă de 22 de ani a întâlnit-o întâmplător pe C.P. ( 20 de ani), din Alba Iulia şi i-a cerut acesteia să înceteze o presupusă relaţie amoroasă cu soţul său. Între cele două a izbucnit un conflict spontan care risca să se amplifice deoarece audienţa se împărţise în două tabere care, la rândul lor, discutau contradictoriu şi luau parte uneia sau alteia dintre cele două beligerante. Speriat de o foarte posibilă amplificare a incidentului, unul dintre spectatori a apelat telefonic la ajutorul jandarmilor.

În urma intervenţiei jandarmilor ambele femei au fost sancţionate contravenţional cu câte o amendă în valoare de 200 lei şi îndrumate ca pe viitor să apeleze la căi legale pentru stingerea disensiunilor personale.

18 august 2015

About Author

Marius Paul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...