Cinema

Dezvoltarea mediului online si implicit a comertului online a adus o serie destul de numeroasa de avantaje in randul utilizatorilor, dar si in cel al companiilor sau al magazinelor online, Odata cu aceasta dezvoltare a comertului online, pe Internet au aparut numeroase site-uri de anunturi online gratuite care au devenit in scurt tip foarte populare in randul utilizatorilor de internet. Aceste site-uri nu doar ca au devenit populare in randul acestora, insa au devenit adevarate platforme comerciale care dispun astazi de milioane de anunturi si utilizatori din toata tara.

Negociat.ro este de asemenea un site care a intrat destul de recent pe piata online, dar care a reusit in scurt timp sa devina unul dintre cele mai populare site-uri online cu anunturi gratuite online in cadrul caruia utilizatorii pot posta anunturi sau cumpara servicii si produse de la alti utilizatori sau companii. Iata insa cateva aspecte importante pe care nu le stiai despre acest site si care sunt avantajele utilizarii acestuia atunci cand vrei sa comercializezi un serviciu sau un produs.

Unul dintre dintre cele mai importante avantaje ale alegerii acestui site de anunturi este dat de faptul ca nu se percepe niciun fel de taxa pentru publicarea unui anunt, acesta reprezentand totodata un real beneficiu si pentru zona business, zona care in general este nevoita sa investeasca sume exorbitante in tot ceea ce inseamna promovarea unui serviciu sau produs.

Platforma ofera totodata posibilitatea de a posta orice fel de anunturi, fara a avea o restrictie anume. Unul dintre motivele pentru care care acest site a devenit popular intr-un timp atat de scurt se datoreaza anunturilor amuzante prin intermediul carora se promova vanzarea conturilor de Pokemon GO, site-ul devenind principala platforma de vanzare si cumparare a acestor conturi.

Nu in ultimul rand insa, un alt avataj al alegerii acestei platforme se datoreaza faptului ca iti poti promova oricare dintre anunturi in momentul in care depasesti numarul de 50 de distribuiri pe retelele de socializare. Acest lucru inseamna ca vei avea mai multe sanse de a-ti atinge scopul comercial, fara a fi nevoit sa investiti in promovarea unui anunt, lucru pe care in general il regsim la toate celelalte platforme consacrate.

www.negociat.ro este un site de anunturi  gratuite care ofera posibilitatea atat utilizatorilor cat si companiilor de a promova diverse servicii sau produse in mod gratuit.

Anunturi – Negociat.ro

Anunturi - Negociat.ro

Cea de a 72 ediţie a premilor Gala de Aur a avut loc în acest an la Los Angeles. Gala este renumită pentru atmosfera relaxantă în care se derulează. Totuşi în acest an evenimentul a fost mai sobru ca de obicei. Asta din cauza atentatelor teroriste din Franţa din ultima perioadă.

Premiul pentru cea mai bună comedie a fost adjudecat de de The Grand Budapest Hotel.

La categoria cea mai bună dramă, marele premiu a fost adjudecat de Boyhood. O pelicula filmată timp de 12 ani, ce surprinde povestea unui copil de la prima zi de școală primară până când acesta ajunge la colegiu.

Premiile pentru cei mai buni actori distribuiţi în drame au fost câștigate de Julianne Moore, pentru rolul din Still Alice, Eddie Redmayne, pentru prestația din filmul The Theory of Everything.

Cei mai buni actori de comedie anul acesta au fost Amy Adams, cu rolul din Big Eyes, și Michael Keaton, pentru interpretarea din pelicula Birdman.

Lista complecta a premilor Globul de Aur

CINEMA:

Cel mai bun film – dramă: „Boyhood”

Cel mai bun film – comedie/ musical: „Grand Budapest Hotel”

Cea mai bună regie: Richard Linklater („Boyhood”)

Cel mai bun rol principal masculin într-un film – dramă: Eddie Redmayne („The Theory of Everything”)

Cel mai bun rol principal masculin într-un film – comedie/ musical: Michael Keaton („Birdman”)

Cel mai bun rol principal feminin într-un film – dramă: Julianne Moore („Still Alice”)

Cel mai bun rol principal feminin într-un film comedie/ musical: Amy Adams („Big Eyes”)

Cel mai bun actor într-un rol secundar într-un lungmetraj: J.K. Simmons („Whiplash”)

Cea mai bună actriţă în rol secundar într-un lungmetraj: Patricia Arquette („Boyhood”)

Cel mai bun scenariu: Alejandro González I?árritu, Nicolas Giacobone, Alexander Dinelaris Jr. („Birdman”)

Cel mai bun film de animaţie: „How to Train Your Dragon 2″

Cel mai bun film străin: „Leviathan” (Rusia)

Cea mai bună coloană sonoră: Jóhann Jóhannsson („Theory of Everything”)

Cel mai bun cântec: „Glory” din „Selma”

TELEVIZIUNE:

Cel mai bun serial de televiziune musical/ comedie: „Transparent”

Cel mai bun serial de televiziune – dramă: „The Affair”

Cel mai bun film de televiziune/ miniserie: „Fargo”

Cea mai bună actriţă în rol principal într-un serial de comedie/ musical: Gina Rodriguez („Jane the Virgin”)

Cea mai bună actriţă într-un rol principal într-un serial de televiziune – dramă: Ruth Wilson („The Affair”)

Cea mai bună actriţă în rol principal într-o miniserie/ film de televiziune: Maggie Gyllenhaal („The Honorable Woman”)

Cel mai bun actor în rol principal într-un serial comedie/ musical: Jeffrey Tambor („Transparent”)

Cel mai bun actor în rol principal într-un serial – dramă: Kevin Spacey („House of Cards”)

Cel mai bun actor în rol principal într-o miniserie/ film de televiziune: Billy Bob Thornton („Fargo”)

Cea mai bună actriţă în rol secundar într-un serial, miniserie sau film TV: Joanne Froggatt (” Downton Abbey”)

Cel mai bun actor într-un rol secundar într-un serial, miniserie sau film TV: Matt Bomer („The Normal Heart”)

Cecil B. DeMille Award: George Clooney

Filmele „Interstellar” şi „Godzilla” ar fi favorite, conform cinefililor, pentru Oscarul la categoria efecte speciale. În fară de cele două filme nominalizate pentru Oscar la această categorie mai sunt filmele: „Căpitanul America: Războinicul iernii/ Captain America: The Winter Soldier”, de Joss Whedon, Anthony Russo şi Joe Russo, „Planeta Maimuţelor: Revoluţie/ Dawn of the Planet of the Apes”, de Matt Reeves, „Gardienii Galaxiei/ Guardians of the Galaxy”, de James Gunn, „Hobbitul: Bătălia celor cinci oştiri/ The Hobbit: The Battle of the Five Armies”, de Peter Jackson, „Maleficent”, de Robert Stromberg, „Night at the Museum: Secret of the Tomb”, de Shawn Levy, „Transformers: Exterminarea/ Transformers: Age of Extinction”, de Michael Bay, şi „X-Men: Viitorul este trecut/ X-Men: Days of Future Past”, de Bryan Singer.

Nominalizările pentru premiile Oscar vor fi anunţate pe 15 ianuarie 2015. Cea de-a 87-a gală de decernare a premiilor Oscar va avea loc pe 22 februarie la Los Angeles, la Dolby Theatre at Hollywood & Highland Center.

Cinefilii se vor putea delecta și în aceste zile cu apariții noi în materie de film la cinematograful din Alba Iulia. Vineri 26 septembrie va rula în premieră The Equalizer, cu Denzel Washington în rolul principal. Vom avea parte şi de o avanpremieră, în 2 octombrie: Dracula Povestea nespusă. Istoria României are parte de o nouă cosmetizare din partea Hollywood-ului cu Dracula Untold, care spune povestea lui Vlad Ţepeş explorând evenimentele tragice ce au dus la transformarea sa în „cel mai faimos vampir din toate timpurile”.

The Equalizer Vineri, Miercuri 18:30; 21:00, Joi 19:00
The Maze Runner Vineri, Miercuri 21:20, Joi 18:10
The House of Magic 3D Vineri 12:30, Sâmbătă, Duminică 10:45; 12:30, Luni, Joi 12:30
Guardians of the Galaxy 3D Vineri – Miercuri 16:10, Joi 16:30
Teenage Mutant Ninja Turtles 3D Vineri, Miercuri 14:10, Joi 14:30
Dracula: Povestea nespusă Joi 21:30
If I Stay Vineri, Miercuri 17:10, Joi 13:30
As Above, So Below Vineri – Miercuri 15:20
Life of Crime Vineri, Miercuri 19:20, Joi 16:00
America, venim! Vineri – Miercuri 13:30
Gone Girl Joi 20:30

Cinema-Dacia-Alba-Iulia-300x212Cinematograful Dacia din Alba Iulia are, pentru luna martie, o ofertă de filme pentru toate vârstele şi pentru toate gusturile. Dramă, comedie, acţiune, mister sau animaţie, toate acestea fac din filmele lunii o atracţie pentru cinefili.

  • shadow-dancer-186956l_resize07 – 12 martie:  Dansatoarea din umbră – Marea Britanie / Shadow Dancer / 1h,41 /N-15 / dramă, thriller

Un membru activ al IRA (Andrea Riseborough) este arestat în timpul unui atentat cu bombă eşuat în metroul londonez. Femeia acceptă să devină informator al serviciului MI5 (reprezentaţi de Clive Owen şi Gillian Anderson), de dragul copilului său minor. Ea se întoarce în Belfast, la familia sa care este în întregime implicată în operaţiuni IRA, cu grad mai mic sau mai mare de violenţă.

Povestea se complică încă de la prima misiune. Femeia este presată de autorităţi să livreze informaţii despre operaţiunile IRA, iar „fraţii” din reţea o suspectează de trădare şi ea riscă moartea. În tabăra cealaltă, agentul care o racolează (Clive Owen) răspunde pentru viaţa ei, însă se trezeşte prins în jocurile de culise din MI5 care pot duce la sacrificarea sursei sale.

Regia: James Marsh

cu: Clive Owen, Andrea Riseborough, Gillian Anderson

Ore de difuzare: marţi, miercuri: 15; / / luni si joi inchis/ redus ora 15 / pret 4 lei

de-vrais-mensonges-131142l_resize

  • Minciuni adevarate – Franţa / De vrais mensonges  / 1h,45 / AG / comedie, dramă

Într-o dimineaţă de primăvară, Emilie primeşte o scrisoare de dragoste anonimă, frumoasă şi inspirată. O aruncă la coşul de gunoi, dar peste puţin timp o ia înapoi. Îşi dă seama că asta poate fi calea de a o “trezi la viaţă” pe mama ei, singură şi tristă după ce fusese părăsită de soţ. Fără să ezite prea mult, retrimite scrisoarea mamei sale. Emilie nu ştie însă că autorul ei este Jean, timidul său angajat. Nici nu se gândeşte că gestul ei va crea o serie de încurcături şi neînţelegeri, de care curând vor fi copleşiţi toţi.

Regia: Pierre Salvadori

cu: Audrey Tautou, Sami Bouajila, Nathalie Baye

Ore de difuzare: marţi, miercuri: 17/ v, s, d: 17; 19  / luni si joi inchis/  / pret 6 şi 4 lei

  • winters-tale-983327l_resize14 – 19 martie: Poveste de iarnă – SUA / Winter’s Tale  /1h,58/Ap-12/ dramă, fantastic, mister

De la un New York feeric când tropotul cailor străbătea zgomotos străzile lungi şi pietruite, iar onoarea era apărată cu pistolul, până la oraşul modern acoperit de clădiri zgârie-nori, veşnic treaz, filmul „Poveste de iarnă“ înfăptuieşte miracole şi uneşte destine. După secole de întuneric, vise despre o iubire neînţeleasă şi o permanentă luptă cu sine, un bărbat îşi recuperează amintirile şi descoperă incredibilul destin care îl aşteaptă.

Regia: Akiva Goldsman

cu: Will Smith, Russell Crowe, Jennifer Connelly, Colin Farrell

Ore de difuzare: marţi, miercuri: 15; 17/ v, s, d: 15; 17; 19  / luni si joi inchis/ redus ora 15 / pret 6 şi 4 lei

the-lego-movie-778216l_resize

  • 21 – 26 martie: Marea aventură Lego– SUA / The Lego Movie /1h,40/ AG / acţiune, animaţie, comedie

Marea aventură Lego spune povestea surprinzătoare a lui Emmet, un tip obişnuit să urmeze cu stricteţe regulile, fără să se remarce prin ceva anume, dar care ajunge în centrul atenţiei după ce primeşte, din greşeală, titlurile de „persoană extraordinară” şi „salvatorul planetei”. Astfel ajunge în compania unor străini curajoşi alături de care porneşte într-o călătorie epică pentru a opri distrugerea omenirii, călătorie pentru care Emmet este complet nepregătit.

Regia: Phil Lord, Chris Miller, Chris McKay

Voci: Elizabeth Banks, Liam Neeson, Morgan Freeman, Will Ferrell, Channing Tatum, Jonah Hill

Ore de difuzare: marţi, miercuri: 15; 17/ v, s, d: 15; 17; 19  / luni si joi inchis/ redus ora 15 / pret 6 şi 4 lei

  • the-hangover-part-iii-874058l_resize28 – 02 aprilie: Marea Mahmureală III – SUA / The Hangover Part III / 1h,40 / N- 15/ comedie

De data aceasta, Doug, Phil, Alan și Stu nu participă la nicio nuntă, nu se confruntă cu amenințarea unei mari mahmureli după o petrecere a burlacilor și, aparent, nu ar trebui să își facă nicio grijă că lucrurile pot s-o ia din nou la vale. Însă exact asta se va întâmpla în finalul trilogiei „The Hangover”. Se vor întoarce în Las Vegas, locul în care l-au uitat pe Doug pe acoperișul hotelului în primul film, vor lua din nou decizii dureros de greșite și îl vor întâlni pe Mr. Chow. Din informațiile dezvăluite până acum, partea a treia va fi povestea lui Alan, care trece printr-o criză după moartea tatălui său.

Regia: Todd Phillips

cu: Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis

Ore de difuzare: marţi, miercuri: 15; 17/ v, s, d: 15; 17; 19  / luni si joi inchis/ redus ora 15 / pret 6 şi 4 lei

simulare sala Alba Mall 2Procesul de rebranding, dinamizare şi reconfigurare început anul trecut de Alba Mall, cel mai mare centru comercial din Alba, a ajuns într-o nouă etapa: aceea de imagine, la propriu. Imagini vii, vibrante, 2D, 3D sau digitale, sunet realist, dolby surrouund de ultima generaţie, sunt doar câteva dintre argumentele cu care Alba Mall îşi va atrage clienţii la film, începând din lună martie. Lucrările de contstructie au început deja, noul cinematograf urmând să fie amplasat în parcarea laterală a mall-ului, din zona supermarket-ului Elit.

Camera, motor, acţiune şi filme bune! 800 metri pătraţi de… entertainment.

Două săli de cinema multifuncţionale, standardizate conform normelor în vigoare, fiecare cu câte 110 locuri confortabile, sunt gata să-şi deschidă uşile şi să-şi pornească proiectoarele pentru albaiulieni.

Voicu Vuscan, managerul executiv al centrului comercial, spune că “investiţia, realizată în regim privat de către Alba Mall, are, pe lângă raţiunea de business, absolut firească, şi una socială, puternică şi justificată, cu atât mai mult cu cât albaiulienii, în ultimii ani, pentru a avea acces la un cinematograf performant şi modern, erau nevoiţi să facă peste 100 de km, până la Cluj Napoca sau Târgu Mureş. De acum se vor putea bucura de toate facilităţile aici, la ei acasă, în Alba Mall.

Încercam şi, cred eu, reuşim să evoluăm permanent şi să depăşim astfel, împreună cu clienţii noştri, acel complex povincial proverbial şi să demonstrăm că oraş mic nu înseamnă şi posibilităţi limitate.

Filmele vor fi, la rândul lor, unele de top, cele mai recente producţii made în Hollywood, adică exact ceea ce aţi găsi pe afişe la oricare multiplex de top din Europa

“Trecerea” cinefililor din lumea reală în cea, mult mai interesantă, a filmelor de box-ofiice se va face încă de la intrare, din foayer.

Holurile şi spaţiul de acces în sălile de proiecţie vor fi amenajate ca un veritabil platou de filmare.

În plus, albaiulienii vor găsi la intrare şi un candy bar cu toate “accesoriile” necesare unei vizionări nu doar plăcute ci şi… gustoase.

simulare Sala Alba Mall 1Preţurile practicate vor fi şi ele mai mult decât accesibile, începând de la doar 15 lei până la 20 lei, în funcţie de zi, film şi categorie de spectatori.În plus, miercurea, fără nicio “steluţă” sau condiţie suplimentară, fiecare bilet cumpărat va aduce automat lângă el şi un al doilea bilet, gratuit. Astfel, în cazul în care alegi ziua de miercuri pentru a vedea cele mai noi filme, poţi face asta cu doar maxim 10 lei de persoană, ceea ce înseamnă un preţ absolut simbolic, pe care oricine şi-l poate permite”, explica reprezentanţii companiei Colours Cinema, care va opera noul cineplex din Alba Mall.

Despre Colours Cinema

Ca şi Alba Mall, Colours Cinema este o afacere 100% românească, o reţea naţională de cineplexuri aflată în plin proces de expansiune şi care are ca obiectiv principal să devină în 2016 lanţul de cinematografe cu cea mai mare acoperire naţională.

În planurile de dezvoltare ale Colours Cinema sunt vizate localităţile din România cu o populaţie mai mare de 50000 locuitori, Alba Iulia fiind al doilea oraş, după Craiova, selectat pentru amenajarea unui cinema de top.

Compania colaborează cu toate marile case de distribuţie din România şi garantează astfel, clienţilor săi, posbilitatea de a vedea producţii de ultimă oră, în acelaşi timp cu lansările din marile oraşe sau din capitală.

În toate proiectele pe care le implementează, Colours Cinema foloseşte logistică şi tehnologie de ultimă oră, indiferent că e vorba de amenajarea sălii de cinema şi a foayer-ului sau de sistemele hi-tech de proiecţie video şi redare audio.

Despre Alba Mall

Alba Mall este cel mai mare centru comercial din judeţul Alba, deschis în urmă cu mai bine de 5 ani, timp în care s-a reinventat permanent şi a dvenit parte din viaţa albaiulienilor.

Începând din 2013, odată cu procesul de rebranding, Alba Mall implementează şi un nou concept: shopping mall inclusive care cuprinde toate laturile actuale ale shoppingului de tip family, începând de la pet shop, farmacie, cabinete medicale, beauty, fashion, locuri de joacă şi până la food-court şi noi magazine ale unor branduri puternice, internaţionale.

Noul cinemaplex ce urmează să se deschidă în lună martie este un pas firesc în dezvoltarea legăturii puternice dintre Alba Mall şi clienţii săi şi o dovadă că dorinţele şi părerile acestora au fost ascultate şi transformate în realitate.

Fii la curent cu cele mai noi anunturi negociate.

Urmărește negociat.ro pe Facebook