Actualitate

Cetăţean din comuna Jidvei agresat fizic

foto: realitatea.net
foto: realitatea.net

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Blaj au întocmit pe numele lui M.G, de 24 de ani, din comuna Jidvei, un dosar penal, fiind suspect de  comiterea unei infracţiunii de „vătămare corporală gravă”, art. 182, alin. 2 din Cod penal.

În fapt, la data de 10.11.2013, ora 00.21, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Jidvei, au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe o stradă din comuna Bălcaciu, se află căzută, o persoană de sex bărbătesc.

Ca urmare a primelor verificări efectuate, poliţiştii au stabilit că persoana căzută se numeşte B.G., de 49 ani, din comuna Jidvei, stabilind totodată că aceasta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi prezenta urme de leziuni pe corp.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Municipal Blaj unde s-a stabilit că a suferit leziuni la nivelul feţei şi a corpului, fiind ulterior transportat cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean Alba pentru investigaţii medicale de specialitate.

Poliţiştii au continuat cercetările, stabilind faptul că victima B.G., împreună cu M.G., şi alte persoane au consumat, în data de 10.11.2013, băuturi alcoolice la locuinţa unui cetăţean din comuna Jidvei, iar pe fondul unui conflict spontan apărut între M.G şi B.G, acesta din urmă a fost agresat fizic.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment.

Distribuie Acum

12 noiembrie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...