Călin Potor s-a transformat în Daniel Zdrânc pentru o oră

Călin Potor s-a transformat în Daniel Zdrânc pentru o oră

Daniel Zdranc s-a alăturat de curând celor 20 de consilieri care au și-au părăsit partidul care l-a pus în funcţie (PNL), pentru a se alătura PSD-ului. Pentru a explica decizia lui, marți la sediul Partidului Social Democrat s-a organizat o conferință de presă însă Zdrânc nu a fost prezent. Locul său a fost luat de vicepreședintele PSD Alba, Călin Potor care aşa s-a și prezentat „ Bună ziua, numele meu este Daniel Zdrânc”.

„O să mă pun în pielea lui și să încerc să spun cât pot eu de bine de ce nu a venit astăzi și de ce a plecat Daniel Zdrânc din partid„ a spus Călin Potor
Acesta a făcut o scurtă radiografie a vieții de politician pe care o are tânărul consilier care s-a înscris în PNL în urmă cu doi ani când a și obținut un mandat de consilier local.
Potor spune că Zdrânc a fost bulversat de destrămarea USL-ului și de crearea unui nou partid, cu două sedii, doi președinți și cu oameni împotriva cărora a candidat în urmă cu doi ani la alegerile locale.

„După alegerile locale, în care el a intrat cu gândul de a fi un oponent, un oponent a lui Hava și Dumitrel, un oponent al președintelui Băsescu, s-a trezit prieten cu oamenii împotriva cărora a candidat. A fost primul şoc prin care a trecut Daniel Zdrânc. Nu a înțeles de ce dacă astăzi pornim pe un drum ajungem exact în partea opusă. Lucrurile au mers și mai departe când USL-ul, el fiind candidat USL, s-a destrămat.” spune Călin Potor.
Acesta a mai precizat că până în acest moment sunt 4 primari mai exact cei din Arieșeni, Cîmpeni, Ponor și Râmeți, și 19 consilieri local și un consilier județean care s-au alăturat PSD-ului.
Deputatul mai spune că numărul acestora va crește până mânie când este ultima zi în care se mai pot face transferuri politice.

Comentarii

Comentarii

Fara Comentarii

Lasa un raspuns