Actualitate, Politica

Călin Potor s-a transformat în Daniel Zdrânc pentru o oră

Daniel Zdranc s-a alăturat de curând celor 20 de consilieri care au și-au părăsit partidul care l-a pus în funcţie (PNL), pentru a se alătura PSD-ului. Pentru a explica decizia lui, marți la sediul Partidului Social Democrat s-a organizat o conferință de presă însă Zdrânc nu a fost prezent. Locul său a fost luat de vicepreședintele PSD Alba, Călin Potor care aşa s-a și prezentat „ Bună ziua, numele meu este Daniel Zdrânc”.

„O să mă pun în pielea lui și să încerc să spun cât pot eu de bine de ce nu a venit astăzi și de ce a plecat Daniel Zdrânc din partid„ a spus Călin Potor
Acesta a făcut o scurtă radiografie a vieții de politician pe care o are tânărul consilier care s-a înscris în PNL în urmă cu doi ani când a și obținut un mandat de consilier local.
Potor spune că Zdrânc a fost bulversat de destrămarea USL-ului și de crearea unui nou partid, cu două sedii, doi președinți și cu oameni împotriva cărora a candidat în urmă cu doi ani la alegerile locale.

„După alegerile locale, în care el a intrat cu gândul de a fi un oponent, un oponent a lui Hava și Dumitrel, un oponent al președintelui Băsescu, s-a trezit prieten cu oamenii împotriva cărora a candidat. A fost primul şoc prin care a trecut Daniel Zdrânc. Nu a înțeles de ce dacă astăzi pornim pe un drum ajungem exact în partea opusă. Lucrurile au mers și mai departe când USL-ul, el fiind candidat USL, s-a destrămat.” spune Călin Potor.
Acesta a mai precizat că până în acest moment sunt 4 primari mai exact cei din Arieșeni, Cîmpeni, Ponor și Râmeți, și 19 consilieri local și un consilier județean care s-au alăturat PSD-ului.
Deputatul mai spune că numărul acestora va crește până mânie când este ultima zi în care se mai pot face transferuri politice.

14 octombrie 2014

About Author

Marius Paul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...