Actualitate

Cadavrul unui taximetrist găsit în albia râului Mureş

foto: newsbv.ro
foto: newsbv.ro

Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos, au fost sesizați prin SNUAU 112 de către reprezentantul unei firme de taximetrie din Alba Iulia cu privire la faptul că unui dintre taximetrişti nu s-a întors din cursă iar în urma căutărilor efectuate cu ajutorul angajaţilor săi, au găsit autoturismul pe marginea râului Mureş, pe raza comunei Sântimbru.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că în autoturismul, ce era parcat la cca. 10 metri de malul râului Mureş, se afla telefonul mobil a lui C.S., de 60 de ani, din comuna Sântimbru, portmoneul şi hainele acestuia iar la o distanţă de cca. 1 metru de apă au fost găsite o pereche de sandale, în una din ele fiind ascunsă cheia autoturismului.

În noaptea de 10/11.08.2013, au fost efectuate căutări în zonă însă bărbatul nu a fost găsit.

În dimineaţa zilei de 11.08.2013, un cetăţean din comuna Sântimbru a sesizat prin 112, faptul că a observat în albia râului Mureş, cadavrul unei persoane.

Un echipaj ISU Alba a intervenit şi a scos cadavrul la mal, acesta fiind identificat, stabilindu-se că persoana decedată este C.S., taximetristul dispărut în cursul zilei de 10.08.2013.

În urma examinării sumare, pe cadavru nu au fost identificate urme de violenţă.

Acesta a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Alba, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei morţii.

Distribuie Acum

12 august 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...