hitfm

ASCULTA RADIO ORION PE HITFM.RO

Cadavru găsit în albia râului Tîrnava - Ziarul Apulum
Actualitate

Cadavru găsit în albia râului Tîrnava

foto: newsbv.ro
foto: newsbv.ro

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a modului în care a survenit decesul unui bărbat a cărui cadavru a fost găsit în albia râului Târnava.

La data de 06.08.2013, ora 16.00, poliţiştii Postului de Poliţie Crăciunelu de Jos, au fost sesizaţi cu privire la faptul că în albia râului Târnava, în locul numit „Bigau”, de pe raza comunei Crăciunelu de Jos, se află cadavrul unei persoane.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Politiei Municipiului Blaj şi poliţiştii Postului de Poliţie Crăciunelu de Jos precum şi pompieri din cadrul ISU Alba – Garda de Intervenție Blaj care au scos cadavrul din apă.

Acesta a fost identificat în persoana lui C.G., de 31 de ani, din comuna Crăciunelu de Jos, la examinarea sumară nefiind evidenţiate urme de violenţă.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat că în seara de 04.08.2013, în jurul orelor 22.00, C.G. a fost văzut de către un cetăţean din comuna Crăciunelu de Jos, plecând de la stâna la care lucra ca şi cioban, fiind într-o avansată stare de ebrietate.

Cadavrul a fost depus la Morga Spitalului municipal Blaj, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei morţii.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit moartea lui C.G.

Distribuie Acum

7 august 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...