Actualitate, Social

“byron – Rock Your High School”, concurs dedicat trupelor alcătuite din liceeni, la a patra ediție

1002910_614108815313389_1357230095_nEdiția a patra a concursului unde tinerele formații românești au șansa de a se face auzite și remarcate de toată țara! Trupele de muzică formate din liceeni pot să se înscrie în concursul byron – Rock Your High School până în data de 8 noiembrie. byron – Rock Your High School este organizat de byron Management și YouthBank, având ca partener principal BRD – Groupe Societe Generale, iar ca partener local Fundația Comunitară Alba.

Concursul a fost promovat incă din luna octombrie în liceele din municipiul Alba Iulia si în mediul online.

La concurs sunt binevenite toate trupele de muzică, indiferent de gen, cât timp membrii sunt liceeni cu vârsta între 14 și 19 ani.

Până pe 8 noiembrie 2013 trupele interesate trebuie să trimită pe adresa inscriere@byronmusic.ro formularul de înscriere completat, o fotografie și un demo video filmat live.

Regulamentul oficial precum și toate detaliile necesare se găsesc pe blogul concursului, http://byronrockyourhighschool.wordpress.com.

Pe baza demo-urilor primite, juriul concursului va selecta 6 trupe care vor veni la București pe 17 noiembrie să cânte live la finala concursului din Club Fabrica.

Trupa câștigătoare va cânta în deschiderea concertului aniversar byron – 7 ani și va primi ore de studio pentru înregistrarea unui demo/EP (5-6 piese).

De asemenea, trupa clasată pe locul II va primi premii oferite de către partenerii de la Indygen.

Radio Guerrilla va oferi un premiu special uneia dintre trupele finaliste, constând în înregistrarea unei sesiuni GuerriLIVE Radio Session.

Festivalul Jazz In the Park – Cluj-Napoca va oferi un alt premiu special ce va consta în invitația de a participa live la ediția 2014 a festivalului.

În plus, partenerii de la Ultimate Sound vor oferi o pereche de monitoare in-ear personalizate ca premiu pentru cea mai bună prezență scenică.

Juriul concursului va fi alcătuit din Dan Byron (byron), 6fingers (byron), Vali Rauca (Grimus), Bogdan Serban (Radio Guerrilla) și Horea Marc (Jazz In the Park Festival).

Din finaliștii și câștigătorii precedentelor trei ediții fac parte trupe ca Sophisticated Lemons, Mute, Lights Out!, Blue Pulse și Shuffled Existence.

Despre byron – Rock Your High School, Flavia Popa, Secretar General BRD – Groupe Societe Generale declară: “Este un proiect inedit pentru un sponsor din zona financiară, însă implicarea în evenimente dedicate liceenilor nu este deloc ceva nou pentru noi.

Sprijinim proiecte adresate liceenilor în educație, sport sau artă.

Este o ocazie de a ne conecta la viața lor, de a-i susține într-un demers care presupune creativitate, pasiune, curaj și muncă în echipă.

Cele mai frumoase vise se conturează în liceu și vrem să contribuim la succesul celor care au curajul să le ducă la îndeplinire.

Aceasta face parte din misiunea noastră de bancher și de actor social.”

Distribuie Acum

7 noiembrie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...