Bătaie la un fast-food din Alba Iulia în miezul nopţii

Bătaie la un fast-food din Alba Iulia în miezul nopţii

În data de 19 octombrie, ora 03:37, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au fost sesizați prin 112, cu privire la faptul că în fața unui local public situat la intersecția B-dlui Revoluției cu C-lea Moților din Alba Iulia, s-a produs un scandal iar doi tineri s-au agresat reciproc.
Din primele cercetări efectuate de polițiștii de ordine publică împreună cu cei de investigații criminale a rezultat că scandalul s-a produs între 4 tineri cu vârste cuprinse între 19 și 25 de ani, din Orăștie, județul Hunedoara, pe de o parte și doi tineri de 20 și 28 de ani, din Alba Iulia. Conflictul a fost unul spontan şi s-a produs în timp ce tinerii stăteau la coadă pentru a fi serviţi.
În timpul scandalului S.D., de 21 de ani, din Orăștie și M.I.L., de 28 de ani, din Alba Iulia, și-au aplicat reciproc lovituri. S.D. a fost transportat la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, starea lui de sănătate fiind în afara oricărui pericol.
Față de toate cele 6 persoane implicate în scandal, polițiștii din Alba Iulia continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Comentarii

Comentarii

Fara Comentarii

Lasa un raspuns