Stiri

Bătaie la un fast-food din Alba Iulia în miezul nopţii

În data de 19 octombrie, ora 03:37, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au fost sesizați prin 112, cu privire la faptul că în fața unui local public situat la intersecția B-dlui Revoluției cu C-lea Moților din Alba Iulia, s-a produs un scandal iar doi tineri s-au agresat reciproc.
Din primele cercetări efectuate de polițiștii de ordine publică împreună cu cei de investigații criminale a rezultat că scandalul s-a produs între 4 tineri cu vârste cuprinse între 19 și 25 de ani, din Orăștie, județul Hunedoara, pe de o parte și doi tineri de 20 și 28 de ani, din Alba Iulia. Conflictul a fost unul spontan şi s-a produs în timp ce tinerii stăteau la coadă pentru a fi serviţi.
În timpul scandalului S.D., de 21 de ani, din Orăștie și M.I.L., de 28 de ani, din Alba Iulia, și-au aplicat reciproc lovituri. S.D. a fost transportat la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, starea lui de sănătate fiind în afara oricărui pericol.
Față de toate cele 6 persoane implicate în scandal, polițiștii din Alba Iulia continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

20 octombrie 2014

About Author

Marius Paul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...