Băsescu îşi pierde prietenii: Adriean Videanu a fost arestat de poliţişti…

Băsescu îşi pierde prietenii: Adriean Videanu a fost arestat de poliţişti…

Sâmbătă, Adriean Videanu a fost arestat de poliţilti: fost primar al Bucureştiului a fost ridicat de acasă de poliţişti.

La scurt timp Vasile Blaga a anunţat demisia din PDL a lui Adriean Videanu. Fostul primar al Capitalei a deţinut până în ultimele zile funcţia de preşedinte PDL Bucureşti, fiind un lider marcant al vechiului PDL.

Adriean Videanu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile într-un dosar privind despăgubiri ilegale la ANRP: în dosarul instrumentat de procurorii DNA mai sunt implicaţi Dorin Cocoş (fostul soţ al Elenei Udrea), Alin Cocoş, Alina Bica şi fostul său consilier Florentin Mihăilescu de la DIICOT.

Videanu este cercetat pentru complicitate la abuz în serviciu. Alina Bica l-ar fi ajutat pe Videanu să-şi vândă nişte acţiuni, după ridicarea sechestrului asigurator pe 80 de acţiuni care valorau circa 277.000 lei.

Alin Cocoş (fiul vitreg al Elenei Udrea) a fost dus de poliţişti în arest, Florentin Mihăilescu s-a predat de bună voie la arestul Poliţiei Capitalei.

NOTĂ: Omul de afaceri Dorin Cocoş este urmărit penal într-un dosar pentru trafic de influenţă şi dare de mită, fiul său Alin Cocoş este cercetat pentru dare de mită şi trafic de influenţă, Adriean Videanu, pentru complicitate la abuz în serviciu, iar Florentin Mihăilescu, pentru complicitate la luare de mită.

Elena Udrea este sub control judiciar, fiind obligată să se prezinte periodic la Poliţie.

Foto: sursazilei.ro

Comentarii

Comentarii

Fara Comentarii

Lasa un raspuns