Actualitate

Au furat dintr-o locuinţă obiecte în valoare de 2.000 lei

19augusthotilocuinte-1345371274Poliţiştii Postului de Poliţie Noşlac, au fost sesizaţi de către un cetăţean in comună, cu privire la faptul că în perioada 09 – 21.01.2014, în care a lipsit de la domiciliu, i-au fost sustrase bunuri în valoare de 2.000 de lei.

În urma activităţilor de cercetare efectuate de poliţiştii postului de poliţie, s-a reușit identificarea principalilor suspecţi de comiterea furtului, D.A.I. şi C.L.A., doi tineri de 21 şi 20 de ani, ambii din comuna Noşlac, care în noaptea de  09/10.01.2014, au escaladat gardul împrejmuitor al locuinţei păgubitului şi pe un geam au pătruns în interiorul locuinţei acestuia de unde au sustras mai multe scule (o pompă submersibilă, o maşină de filetat, un pendulator, un flex, un fierăstrău electric o drujba, o pompă de zugrăvit şi 3 maşini de găurit)

Cu ocazia cercetărilor efectuate de poliţişti, s-a reuşit recuperarea tuturor bunurilor sustrase care au fost restituite păgubitului.

Pe numele celor doi suspecţi a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Distribuie Acum

22 ianuarie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...