Au furat dintr-o locuinţă obiecte în valoare de 2.000 lei

Au furat dintr-o locuinţă obiecte în valoare de 2.000 lei

foto: ziarebotosani.ro

19augusthotilocuinte-1345371274Poliţiştii Postului de Poliţie Noşlac, au fost sesizaţi de către un cetăţean in comună, cu privire la faptul că în perioada 09 – 21.01.2014, în care a lipsit de la domiciliu, i-au fost sustrase bunuri în valoare de 2.000 de lei.

În urma activităţilor de cercetare efectuate de poliţiştii postului de poliţie, s-a reușit identificarea principalilor suspecţi de comiterea furtului, D.A.I. şi C.L.A., doi tineri de 21 şi 20 de ani, ambii din comuna Noşlac, care în noaptea de  09/10.01.2014, au escaladat gardul împrejmuitor al locuinţei păgubitului şi pe un geam au pătruns în interiorul locuinţei acestuia de unde au sustras mai multe scule (o pompă submersibilă, o maşină de filetat, un pendulator, un flex, un fierăstrău electric o drujba, o pompă de zugrăvit şi 3 maşini de găurit)

Cu ocazia cercetărilor efectuate de poliţişti, s-a reuşit recuperarea tuturor bunurilor sustrase care au fost restituite păgubitului.

Pe numele celor doi suspecţi a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Comentarii

Comentarii

Fara Comentarii

Lasa un raspuns