Actualitate, Social

Atanasiu: DN14B, de la Blaj spre Copşa Mică, va fi modernizat, iar oraşul Cugir va fi racordat la autostradă

foto: dcnews.ro
foto: dcnews.ro

Săptămâna viitoare vor demara lucrările de modernizare a DN14B, între Blaj şi Copşa Mică, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, senatorul liberal Teodor Atanasiu.

De săptămâna viitoare încep lucrările de modernizare la DN 14B, de la Blaj spre Copşa Mică”, a spus Atanasiu, care a adăugat că astfel se îndeplineşte una dintre promisiunile făcute firmei Bosch pentru buna derulare a afacerilor lor în zonă.

Liberalul a mai spus că după recepţionarea, în septembrie, a tronsonului de autostradă între Orăştie şi Vinţişoara, Ministerul Marilor Proiecte va aloca bani pentru racordarea oraşului Cugir, în dreptul comunei Şibot.

El a explicat că acest lucru se va realiza după recepţionarea lucrărilor la autostradă deoarece nu se mai puteau face modificări de proiect, fiind aprobate finanţarea şi lucrările în continuare.

Ministerul Marilor Proiecte va aloca banii pentru ieşirea spre Cugir, deci racordarea oraşului Cugir în dreptul comunei Şibot la autostradă. Deci, vom da curs şi solicitării de la firma Daimler care solicita această investiţie.

Este o investiţie foarte mică, fiindcă acolo modul în care s-a făcut traversarea drumului naţional peste autostradă permite o racordare foarte facilă”, a declarat parlamentarul, care a menţionat că în prezent se realizează proiectarea, fiind vorba de câte o buclă, pe o parte şi pe alta.

Teodor Atanasiu a mai amintit că în septembrie se deschid ofertele şi pentru autostrada Sebeş-Turda.

Marius Alexandru

Distribuie Acum

9 august 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...