Astăzi se deschide restaurantul Subway de la Alba Iulia

Astăzi se deschide restaurantul Subway de la Alba Iulia

Al 22-lea restaurant Subway din România se deschide astăzi, 4 februarie, în Alba Iulia în incinta staţiei Petrom de la intersecția străzilor Bulevardul Ferdinand I cu Bulevardul Încoronării.
“Mă bucur foarte mult că am reuşit să aduc franciza SUBWAY în Alba Iulia. Sandvişurile şi salatele preparate de către artiştii noştrii sunt o alternativă mult mai sănătoasă la mâncarea de tip fast-food, foarte uzuala în zilele noastre. Restaurantul SUBWAY se pretează unei locaţii cu trafic intens, care poate oferii locuri de parcare în apropiere şi unde clienţii pot fi serviţi cu rapiditate indiferent de oră, fără a aştepta zeci de minute pentru a lua masa. Din acest motiv, am ales ca şi locaţie benzinăria Petrom, aceasta îndeplinind condiţiile noastre” declară Cătălin Muntean, francizatul SUBWAY pentru Alba Iulia
Primul restaurant SUBWAY din România a fost deschis în anul 2012, în Bucureşti după care au urmat marile oraşe ale ţării: Cluj, Timişoara, Iaşi, Constanţa, Ploieşti, Piteşti, Suceava, Sibiu iar din luna Februarie și în Alba Iulia.
„Suntem încântaţi să dechidem primul restaurant SUBWAY într-un oraș sub 100.000 de locuitori unde nu sunt prezenți competitorii de talie internațională. Prin acest restaurant demonstrăm flexibilitatea și cererea brandului SUBWAY de către români” declară Andrei Trifan, agent de dezvoltare SUBWAY.

Înfiinţat în anul 1965, în Connecticut, SUA, Subway deţine în prezent peste 43.000 de restaurante, în 109 de ţări, fiind cel mai mare lant de restaurant din lume. Destinat, în principal, persoanelor cu un stil de viaţă activ, care doresc o masă echilibrată în timpul programului de lucru, Subway este recunoscut pentru faptul că oferă aceeaşi calitate oriunde în întreaga lume.
Succesul conceptului SUBWAY se datorează în mare parte necesității lumii moderne de a mânca ceva rapid, gustos și mai ales proaspăt.
Sandviciurile preparate și servite în fața clientului se găsesc sub două dimensiuni standard : 15cm SUB si 30cm SUB, dar puteți opta oricând pentru o salată sau o delicioasă tortilla. Clienții pot alege dintr-o varietate de pâini proaspăt coapte pe întreaga durată a zilei în cadrul resaurantului precum și dintr-o gamă largă de brânzeturi, carne, legume proaspete și sosuri apetisante care pot fi găsite doar la SUBWAY. De asemenea din meniu nu vor lipsi celebrele cookie – prăjituri americane dar și băuturi calde și reci. De-a lungul timpului SUBWAY și-a creat o reputație în a fi o alternativă rapidă dar totuși sănătoasă la fast-food-urile tradiționale pline de grăsimi din uleiuri. Toate ingredientele sunt la cel mai înalt standard, fapt ce garantează obţinerea aceleiaşi calităţi şi a aceluiaşi gust în toate unităţile lanţului.

Comentarii

Comentarii

Fara Comentarii

Lasa un raspuns