Anunturi Publice
Anunturi licitatii alba

Dezvoltarea mediului online si implicit a comertului online a adus o serie destul de numeroasa de avantaje in randul utilizatorilor, dar si in cel al companiilor sau al magazinelor online, Odata cu aceasta dezvoltare a comertului online, pe Internet au aparut numeroase site-uri de anunturi online gratuite care au devenit in scurt tip foarte populare in randul utilizatorilor de internet. Aceste site-uri nu doar ca au devenit populare in randul acestora, insa au devenit adevarate platforme comerciale care dispun astazi de milioane de anunturi si utilizatori din toata tara.

Negociat.ro este de asemenea un site care a intrat destul de recent pe piata online, dar care a reusit in scurt timp sa devina unul dintre cele mai populare site-uri online cu anunturi gratuite online in cadrul caruia utilizatorii pot posta anunturi sau cumpara servicii si produse de la alti utilizatori sau companii. Iata insa cateva aspecte importante pe care nu le stiai despre acest site si care sunt avantajele utilizarii acestuia atunci cand vrei sa comercializezi un serviciu sau un produs.

Unul dintre dintre cele mai importante avantaje ale alegerii acestui site de anunturi este dat de faptul ca nu se percepe niciun fel de taxa pentru publicarea unui anunt, acesta reprezentand totodata un real beneficiu si pentru zona business, zona care in general este nevoita sa investeasca sume exorbitante in tot ceea ce inseamna promovarea unui serviciu sau produs.

Platforma ofera totodata posibilitatea de a posta orice fel de anunturi, fara a avea o restrictie anume. Unul dintre motivele pentru care care acest site a devenit popular intr-un timp atat de scurt se datoreaza anunturilor amuzante prin intermediul carora se promova vanzarea conturilor de Pokemon GO, site-ul devenind principala platforma de vanzare si cumparare a acestor conturi.

Nu in ultimul rand insa, un alt avataj al alegerii acestei platforme se datoreaza faptului ca iti poti promova oricare dintre anunturi in momentul in care depasesti numarul de 50 de distribuiri pe retelele de socializare. Acest lucru inseamna ca vei avea mai multe sanse de a-ti atinge scopul comercial, fara a fi nevoit sa investiti in promovarea unui anunt, lucru pe care in general il regsim la toate celelalte platforme consacrate.

www.negociat.ro este un site de anunturi  gratuite care ofera posibilitatea atat utilizatorilor cat si companiilor de a promova diverse servicii sau produse in mod gratuit.

Anunturi – Negociat.ro

Anunturi - Negociat.ro

 Site-urile de anuturi  ascund uneori anunţuri dintre cele mai haioase, funny sau trăsnite. Foarte mulţi rămânem cu gura căscată sau ne amuzăm de ceea ce pot scrie anumite persoane. Am facut un rezumat cu cele mai neobişnuite anunţuri adunate din online si presă scrisa, de pe stradă sau de prin lume.

Prime trei locuri sunt dominate de 3 site-uri  de anunturi.

Cel mai amuzant anunț îl găsiți pe www.negociat.ro

Caut Femeie panarama :)) Buna sunt din Spaniia : Caut Femeie panarama :)) saa stiie meseriee nui nika ca daca se rupe rau sunt meccanic la numai 18 anii =)) miss un baiat care ii place distractia shi nebuniile =))) Pt mine regulile sunt facute pt a fii incalcate :))) plaace verdelle mooltt shi brunetele sexuase shi smekere va astept pe tuate nebunelorr =))) Eu spre deosebire de alti cae rupee inimii euu oo fac sa va simtiti bine shi cine stiiee puatee ne potrivim :)

7b971ba9-85c5-4402-9ed6-e511f2873bff

Locul 2

Anunț amuzant pe OLX. „Vând camere de supraveghere, model vechi”

Un internaut glumeț din Constanța a publicat un anunț amuzant pe site-ul olx.ro .Screenshot_2016-09-03-09-13-56

Locul 3

Pe site-ul lajumate.ro am găsit un anunț referitor la tricouri personalizate. Comerciantul doar vinde nu schimba tricourile.

Screenshot_2016-09-03-09-32-44

Eşti analfabet? Scrie-ne azi şi te ajutăm pe gratis!

Service auto. Ridicăm şi livrăm maşina gratuit. Dacă ne încerci o dată, nu mai pleci în altă parte.

Vând câine: mănâncă orice şi îi plac foarte mult copiii.

Căutăm bărbat pentru lucru la fabrica de dinamită. Trebuie să fie dispus să călătorească.

Castron pe placul oricărei gospodine cu fund rotund pentru batere eficientă.

De vânzare: birou de epocă pentru doamnă cu picioare subţiri şi sertare largi.

Prăjitor de pâine: Un cadou apreciat de întreaga familie. Arde pâinea automat!

Maşini uzate: De ce să te duci în altă parte ca să fii păcălit? Vino aici!

Căutăm un om să aibă grijă de un lot de vaci care nu fumează şi nici nu

bea.

Vând pat pentru copil cu picioare de fier.

Tânără doamnă, drăguţă, inteligentă, caracter, familie bună, doreşte căsătorie cu domn bine situat care să aibă şi autoturism. Ofertele se vor adresa subsemnatei, însoţite de fotografia autoturismului.

Asociaţie de locatari, angajează fochist de înaltă presiune.

Căutăm femeie la fetiţă în vârstă şi nefumătoare.

Vând maşină de cusut mână şi picior.

Vând butelie de aragaz cu reşeu şi frigider.

Vând pătuţ copil făcut la comandă pentru pretenţioşi.

Închiriez cameră la două fete încadrate cu un singur pat.

Cumpăr îmbrăcăminte de damă deosebită şi puţin întrebuinţată.

Confecţionez şi încaputez cizme pentru bărbaţi cu înlocuitori de calitate.

Ofer loc de veci eliberabil prin schimb.

Ofer recompensă celor care au spus nevestei lui Paul Ionescu că l-au văzut cu o femeie în maşina în ziua de 18 Iunie, pe autostrada Bucureşti-Piteşti. Vă rog să veniţi să depuneţi mărturie şi la tribunal. Paul Ionescu.

La un concurs de animale, în cadrul unei sărbători agricole, s-a afişat programul:

- ora 10.00 – prezentarea invitaţilor.

- ora 12.00 – prezentarea animalelor.

- ora 14.00 – masă comună.

Într-o croitorie de damă: „Fustele se ridică zilnic între orele 10.00 şi 14.00. Vindem second hand”.

Într-un restaurant: „Consumaţi cu încredere supă de pasăre vegetariană”

Servim cu friscă clientela bine bătută.

Avem frişcă bătută toată ziua.

Nu servim minori sub 18 ani.

Nu servim în stare de ebrietate.

Avem ciorapi de femei lungi.

Lenjeria de corp nu se schimbă!

Confecţionăm costume de damă la proba a doua.

Croim rochii pentru dame de lux!

Confecţionăm poşete şi genţi şi cu pielea clientului.

r

Obtinerea unui credit bancar pentru diverse nevoie personale este probabil una dintre cele mai eficiente metode de a obtine o suma de bani intr-un timp scurt, astfel incat sa ne putem indeplinii un vis sau sa platim diverse cheltuieli. Obtinerea unui credit bancar nu am putea spune ca este un proces destul de descurajator avand in vedere biroctatia necesara obtinerii acestuia, precum si alte aspecte precum aplicarea executarii silite in cazul in care nu achitam la timp datoriile fata de respectiva banca. De cele mai multe ori, executarea silita este unul dintre termenii pe care ii intelegem cel mai putin, mai ales in situatiile in care nu ne-am confruntat cu o astfel de situatie.

Executarea silita este insa unul dintre actiunile care ar trebui adesea sa ne determine sa ne gandim de doua ori inainte de a opta pentru un credit bancar pe care nu il putem achita in mod corespunzator. Executarionline.ro este un portal care pune la dispozitia executorilor o platforma eficienta prin intermediul careia acestia pot pune spre vanzare diverse obiecte sub forma de licitatie obtinute in urma unor executari silite. Simultan insa, clientii au posibilitatea de a achizitiona diverse obiecte la preturi foarte avantajoase. Iata care sunt cateva dintre cele mai importante avantaje pe care le ai in momentul in care achizitionezi un bun prin intermediul acestui portal.

Preturi foarte avantajoase. De cele mai multe ori, preturile sunt factorii decisivi in ceea ce priveste achizitonarea unor bunuri, motiv pentru care avem tendinta de a deveni extrem de selectivi cu obiectele pe care le achizitionam. Prin utilizarea acestui portal aveti posibilitatea de a licita pentru obiecte variate, de la autoturisme pana la diverse electrocasnice. Avantajul major este dat de faptul ca acestea se pot achizitiona la preturi mult mai avantajoase.

Diversitate mare de produse. O astfel de platforma va pune la dispozitie numeroase obiecte, de la locuinte si pana la autovehicule sau electrocasnice. Produsele si obiectele pe care le regasiti pe acest portal sunt scoase la licitatie de catre executorii judecatoresti in speranta recuperarii prejudiciilor create de diversi debitori care nu si-au mai achitat taxele.

Centralizare eficienta a anunturilor. Datorita faptului ca numarul anunturilor se afla intr-o crestere, este absolut necesar ca intregul numar de anunturi sa fie centralizate corespunzator, astfel incat cautarile dumneavoastra sa devina o sarcina mult mai usoara. In plus, site-ul cu pricina este actualizat in mod regulat, astfel incat informatiile si anunturile publicate sa fie mereu precise.

Executarionline.ro este unul dintre cele mai importante portaluri in ceea ce priveste executarile silite de la noi din tara, care vine atat la indemana executorilor, precum si a clientilor interesati de astfel de licitatii.

 

Esti absolvent de jurnalism, promotiile 2014-2015 si doresti sa profesezi in domeniu?

Te asteptam alaturi de noi.

Doritorii isi pot trimite CV-urile la adresa de mail: juridic@gigante.ro

Fii la curent cu cele mai noi anunturi negociate.

Urmărește negociat.ro pe Facebook