Anunturi Publice
Anunturi licitatii alba

Atunci când ai bugetul limitat, poți ajunge să realizezi că ai ignorat Site-urile second-hand și valoarea de cumpărare a unor produse folosite.

Site-urile second hand precum si casele de amanet sunt mari surse de economii, pentru că există unele lucruri pe care nu trebuie să le cumperi noi, nici măcar in perioada in care ai un buget foarte mare de cumparaturi.

Luați în considerare urmatoarele zece elemente, care sunt mult mai ieftine la mâna a doua.

1.Imbracaminte si bijuterii

 

Bine, recunosc: am o pasiune pentru haine de marca si, de calitate. Dar din salariul de redactor, nu îmi pot permite să le cumpăr. Din fericire, există magazine locale și site-uri online, unde pot găsi haine de marca aproape noi, la mai puțin de jumătate din pretul initial. Căutați haine de de marca pe site-urile second-hand din zona dvs. sau introduceți marca pe care o iubiți în barele de căutare de pe site-uri second-hand

 

  1. Aur și alte bijuterii

Vești proaste pentru persoanele care încearcă să vândă bijuterii înapoi la un magazin: Nu vor primi niciodată prea mulți bani înapoi, chiar și pentru cele mai valoroase obiecte.

Vestea minunată pentru dvs.este ca in loc să meargă la magazine, ei încearcă adesea să vândă bijuterii de valoare online  și pot să vă ofere un pret mai ieftin decât ar fi la un magazin.

 

  1. Îmbrăcăminte pentru copii

Fiecare părinte dorește să-și imbrace copiii în cele mai bune și frumoase haine, dar copiii – în special sugarii – cresc cu o viteză înspăimântătoare. De fapt, majoritatea părinților sfârșesc cu haine pentru bebeluși pe care copiii lor niciodată nu le pot purta. Asta inseamna ca poti gasi haine de buna calitate, folosite, pentru copiii dvs., pentru aproximativ un sfert din costul celor noi. Faceți cumpărături în site-urile  second-hand și revindeți tot in site-urile  second-hand  și veți economisi foarte mult  în fiecare an.

 

negociat.ro anunturi gratuite

  1. Mobila

Utilizat nu înseamnă urât sau uzat. Cât de des – șiti cât de brusc – oamenii se răzgândesc după o achiziție?  Magazinele de mobilă și talciocurile au o mulțime de canapele, mese, birouri și chiar mobilier ieftin pentru copii. Puteți salva mii de lei. Am mobilat  cea mai mare parte a casei mele cu obiecte abia folosite. Am fost uimit de cât de scăzut e pretul pe care oamenii il cer pentru articole frumoase.

5. MașiniAcest articolt nu ar fi complet dacă nu am menționa mașinile. Dacă doriți sa cumpărați o mașină noua, aveți multe de citit despre importanța și beneficiile achiziționării unei mașini uzate. Ideea de bază este că atunci când cumperi o masina folosita, economisiți mii de lei în depreciere. Verificați ziarele locale sau căutați pe site-urile de anunturi gratuite  ca sa iti gaseti masina potrivita. Poți să vorbești cu un dealer dacă știi pe cineva în care ai încredere, dar ține minte, este întotdeauna mai bine să cumperi de la un individ.

6. Echipamente sportiveDacă te duci la schi pentru prima dată, pur și simplu nu are sens să investești într-o  pereche de schiuri noi. Când tu sau copilul tău joci un nou sport, încearcă mai întâi să folosești echipament dintr-un magazin de articole sportive. De la schiuri și snowboarduri până la rachete de tenis și echipament de baseball, puteți găsi dimensiunea potrivită la prețul potrivit..

7. Instrumente Scule Uneltele care nu au piese în mișcare sau fire electrice, ați face bine să le cumpărați la mâna a doua. Să recunoaștem, un ciocan este un ciocan și pur și simplu nu are sens să cumperi unul nou pentru 10 lei când poți obține unul pentru un leu intr-un talcioc,. Același lucru este valabil și pentru clești, ferăstraie, șurubelnițe și chei. Citirea, ascultarea, redarea și învățarea

8. Cărți și manualeDacă nu intenționați să afișați o carte pe masa dvs. de cafea sau să o cumpărați ca parte a unei colecții pe care intenționați să o păstrați ani de zile, nu trebuie să plătiți mai mult doar pentru a fi prima care a spart gheața. Magazinele de cărți folosite în toată țara vând cărți cu reduceri de 50% sau mai mult. În plus, site-urile de anunturi gratuite  vă vor  conecta la o serie de vânzători care oferă cărți folosite în stare bună pentru aproape nimic. Și ce faci când termini să citești? Vindele  pe  www.negociat.ro/categorie/librarie    și recuperează-ți cheltuielile.Chiar dacă ai bani, nu ar trebui să pierzi bani cu manuale noi. În fiecare semestru, colegii sunt forțați să cheltuie bani multi pe sute pe manualele cerute, iar valoarea de revânzare a fiecăruia este de 10% din prețul de raft, în cel mai bun caz. Consultați librăria locală pentru o selecție utilizată sau vizitați un site de profil și puteți salva mii de lei pe parcursul facultății.

9. Instrumente muzicaleDacă copilul dvs. are nevoie de un instrument muzical pentru formația școlară sau dacă ați merge la  lecții de vioară, puteți găsi un instrument de cea mai bună calitate folosit pentru o fracțiune din costul unuia nou. Copiii iau adesea instrumente pentru doar un an sau doi la un moment dat, ceea ce înseamnă că opțiunile second-hand sunt perfecte și nu veți dori să investiți în ceva nou până când dumneavoastră sau copilul dumneavoastră sunteți pregătiți pentru un angajament serios. Începeți prin căutarea magazinelor locale de amanet și a magazinelor de instrumente folosite. Dacă nu găsiți o afacere în aceste locuri, uitați-vă în ziarele  locale sau verificați site-uri cum ar fi negociat.ro la sectiunea https://www.negociat.ro/categorie/universul-copiilor

Poate că frecventați magazinele de lux, si credeți că magazinele de amanet sunt de prost gust. Nu este nici o rușine în a încerca orice magazin pentru o afacere bună second-hand. De la cărți la curele, magazinele de vânzare cu amănuntul vă taxează adesea sute de lei pentru a fi primul care deține un articol. Cu lenjerie și costume de baie, sau chiar cu telefoane mobile și computere, nu vrei să fii al doilea proprietar. Dar, cu articolele pe care le folosiți odată și lăsați pe un raft, de ce sa plătiți un preț exagerat? Pe parcursul unui an, veți salva sute, dacă nu chiar mii, creând un excedent bugetar pe care îl puteți folosi fie pentru fondul dvs.  Ce obiecte second-hand le-ați cumpărat și le-a plăcut? Asteptatm raspunsurile în secțiunea de comentarii

 

 

Tot mai mulți antreprenori de succes si-au lansat afacerile , făcând vanzari pe site-urile de anunturi.

O modalitate buna de a incepe, este de a vinde chestii pe care le aveti deja si de care nu mai aveti nevoie , apoi extindeti-va afacerea cumparand produse ieftine si revanzandu-le pe site-ul de anunturi gratuite. S-ar putea să începeți prin cumpărarea și vânzarea articolelor uzate sau, dacă aveți suficiente fonduri, ați putea să faceți stocuri cu articole noi cumpărate en-gros.

Acest lucru, va necesita o cercetare în piață pentru a vă asigura că puteți obține un randament rezonabil și sa nu rămâneți cu stocuri excesive.

Avantajul la  site-ul de anunturi gratuite este că poți să vinzi orice, iar dacă tu ai prețul potrivit este aproape sigur ca vei gasi pe cineva care sa cumpere de la tine, dar există și multe lucruri pe care nu le poți vinde pe site-ul de anunturi gratuite. Ca sa nu vă confruntați cu regulile site-ului de anunturi și cu legea, aici este o listă cu 10 lucruri pe care nu le puteți vinde pe site-ul de anunturi gratuite www.negociat.ro .

Deci nu puteti vinde:

1 Cosmetice utilizate parțial

Dacă aveți unele produse cosmetice parțial utilizate sau chiar produse neutilizate care au fost deschise, nu vi se va permite să le vindeți; siteul de anunturi gratuite consideră că produsele cosmetice utilizate reprezintă o problemă majoră în ceea ce privește sănătatea și siguranța, deoarece este probabil că au fost în contact direct cu organismul. Restricția se aplică, de asemenea, pentru articolele de machiaj și aplicatoare, deși puteți vinde periile cosmetice utilizate care au fost curățate temeinic.

2 Echipamente electronice de supraveghere

Există o gamă largă de echipamente electronice interzise, ​​care includ echipamentele utilizate pentru supraveghere și activități conexe, cum ar fi blocarea telefoanelor mobile și alte transmisii radio. Regulile sunt destul de complexe și se referă la puterea și gama echipamentului. Deși este permis să se vândă lucruri cum ar fi camerele de supraveghere, nu puteți să vindeți dispozitive pentru bug-uri de linie telefonică sau microfoane de supraveghere.

3 Reziduri umane și părți ale corpului

Nu puteți vinde pe site-ul de anunturi organe. Cu toate acestea există câteva excepții. Puteți vinde peruci care sunt făcute din părul uman adevărat și schelete și scule curate care urmează să fie utilizate pentru cercetarea medicală.

4 Arme de foc.

Aceasta este o categorie destul de evidentă, deoarece armele nu pot fi vândute din cauza legilor naționale și internațione.

5 Medicamente  și droguri ilegale.

Nu puteți vinde medicamente care, în mod obișnuit, necesită o rețetă de la un medic.

Desigur, nu puteți vinde droguri  care sunt ilegale, deși puteți vinde astfel de produse cum ar fi semințele de mac și plantele vii, atâta timp cât nu sugerează că acestea pot fi utilizate în scopuri ilegale.

6 Informații personale

Desi  puteți considera că lista dvs. de contacte este personala, nu puteți să o vindeți. Informațiile personale sunt controlate strict de o serie de legi internaționale și naționale, iar site-ul de anunturi Negociat.ro are o interdicție aproape totală privind vânzarea numelor, adreselor poștale, adreselor de e-mail, numerelor naționale de asigurare și a oricăror alte informații personale. Sunt incluse în această categorie instrumente software pentru trimiterea de mesaje spam sau cu recuperarea adreselor de e-mail.

7 Elemente care încurajează criminalitatea.

Chiar dacă sunteți un adevărat lăcătuș, aveti interzis la vanzarea de echipamente proiectate pentru a deschide încuietori sau alte dispozitive de lăcătușerie. Cu toate acestea, puteți vinde chei vechi, chei de chei și piese de schimb pentru mașinile de tăiat chei . De asemenea, sunt interzise orice alte elemente care sunt considerate ca pot încuraja criminalitatea.

 

 

 

 

 

8 Lenjerie de corp utilizată

În timp ce puteți vinde cele mai multe articole de îmbrăcăminte uzate, nu puteți vinde lenjerie de corp care a fost purtată anterior, chiar dacă a fost curățată sau spălată bine. Regulile sunt totuși destul de complicate. De exemplu, puteți vinde brasierele și curele de pantaloni, atâta timp cât nu vă referiți la ele ca lenjerie. Articole cum ar fi pantaloni boxeri, curele Jock sunt interzise în mod specific.

 

 

 

9 Animale și articole conexe.

 

Nu puteți să vă vindeți câinele de pe strada , dar există câteva animale pe care le puteți vinde. Acestea includ insecte, greieri și diverse tipuri de vierme care trebuie folosite ca momeli; Tafturile și peștii de până la 50 mm lungime; si ouă pentru incubație; crustacee, cum ar fi homari și crabi, care sunt vânduți vii, dar destinați consumului uman. De asemenea, sunt interzise la vanzare animalele de companie din speciile pe cale de dispariție.

 

10.Elemente numai pentru adulți.

 

Articole orientate sexual. Elementele care sunt destinate numai persoanelor cu vârsta de 18 ani și peste nu pot fi vândute pe site-ul de anunturi gratuite deși există câteva excepții, atâta timp cât conținutul nu este explicit din punct de vedere sexual. Anumite picturi nud și fotografii sunt, de asemenea, permise atâta timp cât sunt denumite artă.

Cu toate acestea, chiar dacă reușiți să enumerați articole în categoria respectiva este posibil să nu le puteți vinde, deoarece www.negociat.ro  împiedică majoritatea vizitatorilor să acceseze secțiunea respectivă.

 

Dezvoltarea mediului online si implicit a comertului online a adus o serie destul de numeroasa de avantaje in randul utilizatorilor, dar si in cel al companiilor sau al magazinelor online, Odata cu aceasta dezvoltare a comertului online, pe Internet au aparut numeroase site-uri de anunturi online gratuite care au devenit in scurt tip foarte populare in randul utilizatorilor de internet. Aceste site-uri nu doar ca au devenit populare in randul acestora, insa au devenit adevarate platforme comerciale care dispun astazi de milioane de anunturi si utilizatori din toata tara.

Negociat.ro este de asemenea un site care a intrat destul de recent pe piata online, dar care a reusit in scurt timp sa devina unul dintre cele mai populare site-uri online cu anunturi gratuite online in cadrul caruia utilizatorii pot posta anunturi sau cumpara servicii si produse de la alti utilizatori sau companii. Iata insa cateva aspecte importante pe care nu le stiai despre acest site si care sunt avantajele utilizarii acestuia atunci cand vrei sa comercializezi un serviciu sau un produs.

Unul dintre dintre cele mai importante avantaje ale alegerii acestui site de anunturi este dat de faptul ca nu se percepe niciun fel de taxa pentru publicarea unui anunt, acesta reprezentand totodata un real beneficiu si pentru zona business, zona care in general este nevoita sa investeasca sume exorbitante in tot ceea ce inseamna promovarea unui serviciu sau produs.

Platforma ofera totodata posibilitatea de a posta orice fel de anunturi, fara a avea o restrictie anume. Unul dintre motivele pentru care care acest site a devenit popular intr-un timp atat de scurt se datoreaza anunturilor amuzante prin intermediul carora se promova vanzarea conturilor de Pokemon GO, site-ul devenind principala platforma de vanzare si cumparare a acestor conturi.

Nu in ultimul rand insa, un alt avataj al alegerii acestei platforme se datoreaza faptului ca iti poti promova oricare dintre anunturi in momentul in care depasesti numarul de 50 de distribuiri pe retelele de socializare. Acest lucru inseamna ca vei avea mai multe sanse de a-ti atinge scopul comercial, fara a fi nevoit sa investiti in promovarea unui anunt, lucru pe care in general il regsim la toate celelalte platforme consacrate.

www.negociat.ro este un site de anunturi  gratuite care ofera posibilitatea atat utilizatorilor cat si companiilor de a promova diverse servicii sau produse in mod gratuit.

Anunturi – Negociat.ro

Anunturi - Negociat.ro

 Site-urile de anuturi  ascund uneori anunţuri dintre cele mai haioase, funny sau trăsnite. Foarte mulţi rămânem cu gura căscată sau ne amuzăm de ceea ce pot scrie anumite persoane. Am facut un rezumat cu cele mai neobişnuite anunţuri adunate din online si presă scrisa, de pe stradă sau de prin lume.

Prime trei locuri sunt dominate de 3 site-uri  de anunturi.

Cel mai amuzant anunț îl găsiți pe www.negociat.ro

Caut Femeie panarama :)) Buna sunt din Spaniia : Caut Femeie panarama :)) saa stiie meseriee nui nika ca daca se rupe rau sunt meccanic la numai 18 anii =)) miss un baiat care ii place distractia shi nebuniile =))) Pt mine regulile sunt facute pt a fii incalcate :))) plaace verdelle mooltt shi brunetele sexuase shi smekere va astept pe tuate nebunelorr =))) Eu spre deosebire de alti cae rupee inimii euu oo fac sa va simtiti bine shi cine stiiee puatee ne potrivim :)

7b971ba9-85c5-4402-9ed6-e511f2873bff

Locul 2

Anunț amuzant pe OLX. „Vând camere de supraveghere, model vechi”

Un internaut glumeț din Constanța a publicat un anunț amuzant pe site-ul olx.ro .Screenshot_2016-09-03-09-13-56

Locul 3

Pe site-ul lajumate.ro am găsit un anunț referitor la tricouri personalizate. Comerciantul doar vinde nu schimba tricourile.

Screenshot_2016-09-03-09-32-44

Eşti analfabet? Scrie-ne azi şi te ajutăm pe gratis!

Service auto. Ridicăm şi livrăm maşina gratuit. Dacă ne încerci o dată, nu mai pleci în altă parte.

Vând câine: mănâncă orice şi îi plac foarte mult copiii.

Căutăm bărbat pentru lucru la fabrica de dinamită. Trebuie să fie dispus să călătorească.

Castron pe placul oricărei gospodine cu fund rotund pentru batere eficientă.

De vânzare: birou de epocă pentru doamnă cu picioare subţiri şi sertare largi.

Prăjitor de pâine: Un cadou apreciat de întreaga familie. Arde pâinea automat!

Maşini uzate: De ce să te duci în altă parte ca să fii păcălit? Vino aici!

Căutăm un om să aibă grijă de un lot de vaci care nu fumează şi nici nu

bea.

Vând pat pentru copil cu picioare de fier.

Tânără doamnă, drăguţă, inteligentă, caracter, familie bună, doreşte căsătorie cu domn bine situat care să aibă şi autoturism. Ofertele se vor adresa subsemnatei, însoţite de fotografia autoturismului.

Asociaţie de locatari, angajează fochist de înaltă presiune.

Căutăm femeie la fetiţă în vârstă şi nefumătoare.

Vând maşină de cusut mână şi picior.

Vând butelie de aragaz cu reşeu şi frigider.

Vând pătuţ copil făcut la comandă pentru pretenţioşi.

Închiriez cameră la două fete încadrate cu un singur pat.

Cumpăr îmbrăcăminte de damă deosebită şi puţin întrebuinţată.

Confecţionez şi încaputez cizme pentru bărbaţi cu înlocuitori de calitate.

Ofer loc de veci eliberabil prin schimb.

Ofer recompensă celor care au spus nevestei lui Paul Ionescu că l-au văzut cu o femeie în maşina în ziua de 18 Iunie, pe autostrada Bucureşti-Piteşti. Vă rog să veniţi să depuneţi mărturie şi la tribunal. Paul Ionescu.

La un concurs de animale, în cadrul unei sărbători agricole, s-a afişat programul:

- ora 10.00 – prezentarea invitaţilor.

- ora 12.00 – prezentarea animalelor.

- ora 14.00 – masă comună.

Într-o croitorie de damă: „Fustele se ridică zilnic între orele 10.00 şi 14.00. Vindem second hand”.

Într-un restaurant: „Consumaţi cu încredere supă de pasăre vegetariană”

Servim cu friscă clientela bine bătută.

Avem frişcă bătută toată ziua.

Nu servim minori sub 18 ani.

Nu servim în stare de ebrietate.

Avem ciorapi de femei lungi.

Lenjeria de corp nu se schimbă!

Confecţionăm costume de damă la proba a doua.

Croim rochii pentru dame de lux!

Confecţionăm poşete şi genţi şi cu pielea clientului.

r

Obtinerea unui credit bancar pentru diverse nevoie personale este probabil una dintre cele mai eficiente metode de a obtine o suma de bani intr-un timp scurt, astfel incat sa ne putem indeplinii un vis sau sa platim diverse cheltuieli. Obtinerea unui credit bancar nu am putea spune ca este un proces destul de descurajator avand in vedere biroctatia necesara obtinerii acestuia, precum si alte aspecte precum aplicarea executarii silite in cazul in care nu achitam la timp datoriile fata de respectiva banca. De cele mai multe ori, executarea silita este unul dintre termenii pe care ii intelegem cel mai putin, mai ales in situatiile in care nu ne-am confruntat cu o astfel de situatie.

Executarea silita este insa unul dintre actiunile care ar trebui adesea sa ne determine sa ne gandim de doua ori inainte de a opta pentru un credit bancar pe care nu il putem achita in mod corespunzator. Executarionline.ro este un portal care pune la dispozitia executorilor o platforma eficienta prin intermediul careia acestia pot pune spre vanzare diverse obiecte sub forma de licitatie obtinute in urma unor executari silite. Simultan insa, clientii au posibilitatea de a achizitiona diverse obiecte la preturi foarte avantajoase. Iata care sunt cateva dintre cele mai importante avantaje pe care le ai in momentul in care achizitionezi un bun prin intermediul acestui portal.

Preturi foarte avantajoase. De cele mai multe ori, preturile sunt factorii decisivi in ceea ce priveste achizitonarea unor bunuri, motiv pentru care avem tendinta de a deveni extrem de selectivi cu obiectele pe care le achizitionam. Prin utilizarea acestui portal aveti posibilitatea de a licita pentru obiecte variate, de la autoturisme pana la diverse electrocasnice. Avantajul major este dat de faptul ca acestea se pot achizitiona la preturi mult mai avantajoase.

Diversitate mare de produse. O astfel de platforma va pune la dispozitie numeroase obiecte, de la locuinte si pana la autovehicule sau electrocasnice. Produsele si obiectele pe care le regasiti pe acest portal sunt scoase la licitatie de catre executorii judecatoresti in speranta recuperarii prejudiciilor create de diversi debitori care nu si-au mai achitat taxele.

Centralizare eficienta a anunturilor. Datorita faptului ca numarul anunturilor se afla intr-o crestere, este absolut necesar ca intregul numar de anunturi sa fie centralizate corespunzator, astfel incat cautarile dumneavoastra sa devina o sarcina mult mai usoara. In plus, site-ul cu pricina este actualizat in mod regulat, astfel incat informatiile si anunturile publicate sa fie mereu precise.

Executarionline.ro este unul dintre cele mai importante portaluri in ceea ce priveste executarile silite de la noi din tara, care vine atat la indemana executorilor, precum si a clientilor interesati de astfel de licitatii.

 

Esti absolvent de jurnalism, promotiile 2014-2015 si doresti sa profesezi in domeniu?

Te asteptam alaturi de noi.

Doritorii isi pot trimite CV-urile la adresa de mail: juridic@gigante.ro

Fii la curent cu cele mai noi anunturi negociate.

Urmărește negociat.ro pe Facebook