hitfm

ASCULTA RADIO ORION PE HITFM.RO

Albaiulienii sărbătoresc 1 Decembrie la Alba Iulia și ARBOREAZĂ TRICOLORUL PENTRU UNIRE - Ziarul Apulum
Actualitate, Social

Albaiulienii sărbătoresc 1 Decembrie la Alba Iulia și ARBOREAZĂ TRICOLORUL PENTRU UNIRE

foto: isay.ro
foto: isay.ro

Albaiulienii vor sărbători Ziua Unirii la Alba Iulia, unde  Platforma Civică Acțiunea 2012 este inclusă în programul oficial cu două momente dedicate tricolorului și Basarabiei. Membrii Acțiunii 2012 vor defila în cetate cu 95 de steaguri imense și vor înălța 95 de lampioane pentru UNIRE.

Platforma Civică Acțiunea 2012 va marca Ziua Națională a României în două capitale ale Unirii de la 1918: Alba Iulia și Chișinău și îi invită pe toți unioniștii să se alăture.

Persoanele care nu reușesc să plece din localitatea natală spre Alba Iulia sau Chișinău, pot organiza propriile evenimente referitoare la Unire, afișând bannere și steaguri tricolore în centrul orașului în care locuiesc sau să participe la campania ARBOREAZĂ TRICOLORUL PENTRU UNIRE.

La Chișinău, Platforma Civică Acțiunea 2012  va  organiza momentul central al zilei, un lanț uman în jurul Guvernului din Chișinău, la ora 14:00 și va colabora cu celelalte organizații și grupuri de inițiativă care desfășoară evenimente dedicate zilei de 1 Decembrie.

Persoanele interesate să sărbătorească Ziua Unirii la Alba Iulia sau să participe la campania ARBOREAZĂ TRICOLORUL PENTRU UNIRE sunt rugate să contacteze reprezentanții Platformei  Civice Acţiunea 2012, filiala Alba, la numărul de telefon: 0784417282.

Distribuie Acum

26 noiembrie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...