ALBA: PSD şi PLR au bătut palma pentru turul doi al alegerilor...

ALBA: PSD şi PLR au bătut palma pentru turul doi al alegerilor prezidenţiale

Astăzi la Alba Iulia organizaţiile judeţene ale Partidului Liberal Reformator şi Partidului Social Democrat au bătut palma pentru susţinerea lui Victor Ponta, candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, pentru turul II al alegerilor prezidenţiale din 16 noiembrie.
Preşedintele PLR Alba, Ioan Lazăr a spus că va fi alături cu organizaţia judeţeană pe care o conduce, de Victor Ponta şi de PSD Alba în campania electorală pentru turul II al alegerilor prezidenţiale.
„Am mutat sediul de campanie la PSD Alba. La Bucureşti la Biroul Permanent Central a PLR, s-a decis susţinerea în turul II a alegerilor prezidenţiale a lui Victor Ponta. Colegii au fost de acord. Călin Popescu Tăriceanu ne-a spus să ne mobilizăm pentru a-l susţine pe Victor Ponta şi să fim alături de PSD. La nivel naţional rezultatul obţinut de Tăriceanu nu a fost mulţumitor. Personal nu sunt mulţumit deloc nici de rezultatul pe Alba. Trebuie totuşi să înţelegem că nu am avut organizaţii în toate localităţile şi ne-am axat mai mult pe oraşe. La Alba iulia am reuşit să strângem 6,3% din voturi”, a declarat preşedintele PLR Alba, Ioan Lazăr.
Ioan Dîrzu, preşedintele PSD Alba a spus că după alegeri se va reface USL prin parteneriatul pe care l-au făcut în acest moment cu PLR.
Victor Ponta l-a nominalizat marţi pe Călin Popescu Tăriceanu ca varianta cea mai bună de premier în cazul în care va câştiga alegerile prezidenţiale.

Comentarii

Comentarii

Fara Comentarii

Lasa un raspuns