Actualitate

ALBA IULIA:Serviciul de „mobile ticketing” te cruţă de statul la coadă pentru bilete la Cinema Colours

Cinemagia a amplasat luna aceasta un Checkpoint pentru bilete electronice în „Cinema Colours” (Alba Mall,Bulevardul Tudor Vladimirescu nr 50A) din oraşul Alba Iulia, facilitând astfel accesul rapid la film şi în acest cinematograf, după ce mai multe cinematografe din Bucureşti, dar şi din Oradea şi Braşov beneficiază de această facilitate marca Cinemagia. Lansarea serviciului în cinematograful Colours din Alba Iulia vine şi cu un preţ promoţional: fiecare bilet cumpărat va aduce automat lângă el şi un al doilea bilet, gratuit, în fiecare zi de miercuri.
Gone Girl, Dracula Untold, Equalizer, The November Man, dar şi Guardians of the Galaxy rulează săptămâna aceasta la Alba Mall, capacitatea cineplexului cu două săli fiind de 220 de locuri.

Cum funcţionează

Puteţi consulta programul cinematografelor de pe cinemagia.ro sau m.cinemagia.ro, după care alegeţi filmul la care vreţi să cumpăraţi bilet. Pașii sunt rapizi după ce v-ați hotarăt asupra filmului: dați click pe butonul „Cumpără bilet!” și alegeți tipul și numărul de bilete. Apoi alegeți locurile dorite din sala de cinema. Cele disponibile sunt reprezentate cu verde pe schema sălii. Selectați metoda de plată: pe factura Vodafone sau cu cardul bancar. În cazul plății prin Vodafone, contravaloarea biletelor se va regăsi direct pe factură sau se va scădea din creditul pre-plătit al cartelei. Acesta este și motivul pentru care prețul biletelor apare în euro, standardul de plată al Vodafone. În cazul plăţii cu cardul, veți fi redirecționat către LibraPay, partenerul nostru, unde veți putea introduce datele cardului bancar. Nu se percepe niciun comision la plată.
După acești pași veți primi pe SMS biletul electronic însoțit de linkul către codul QR corespunzător. Nu mai trebuie decât să scanați codul la Checkpoint- ul Cinemagia amplasat la intrarea în cinematograf, pentru a intra la premiera favorită a săptămânii.
În iulie 2012, Cinemagia implementa cu succes serviciul de „mobile ticketing”, un serviciu unic în Europa de Sud-Est, și instala cititoare de bilete electronice („Cinemagia Checkpoint”) în Bucureşti, Oradea şi Braşov, adică în cinematografele Grand Cinema & More, Hollywood Multiplex, Movieplex Cinema Plaza, respectiv Cortina Digiplex (Oradea) şi Cityplex (Braşov).
În luna Mai a lui 2013, aplicația a primit două premii la gala Mobile Awards, secțiunea „Entertainment”, și la categoria „Payment”, datorită funcționalității și beneficiilor aduse utilizatorilor.
Aplicația Cinemagia permite utilizatorilor să cumpere bilete la cinema, fiind adaptată pentru sistemele de operare iOS, Android și Windows Phone.

8 octombrie 2014

About Author

Marius Paul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...