ALBA IULIA: Xena, vecina războinică din blocul G2

ALBA IULIA: Xena, vecina războinică din blocul G2

Un scandal petrecut joi, 9 octombrie, între doi locatari ai blocului G2 din Alba Iulia a necesitat intervenţia de urgenţă a jandarmilor. O femeie riscă să fie cercetată penal.
Incidentul s-a petrecut pe strada Ansberg din municipiul Alba Iulia la ora 15.55 şi a fost anunţat prin apel la 112. În faţa blocului de locuinţe, jandarmii au constatat că un bărbat şi o femeie se certau, iar în jurul lor erau mai multe persoane care, într-un mod foarte vehement, îi încurajau sau îi dezaprobau cu privire la opiniile exprimate. S-a intervenit rapid pentru dezamorsarea situaţiei şi convingerea grupului de persoane să părăsească zona, după care s-a trecut la verificarea cauzelor care au stat la baza incidentului. A reieşit astfel că, un bărbat, care locuieşte cu chirie în blocul respectiv, i-a atras atenţia unei vecine de apartament cu privire la mizeria lăsată în mod repetat de copiii acesteia pe casa scărilor. Considerându-se jignită, femeia i-a pus în vedere chiriaşului să părăsească de urgenţă blocul şi l-a ameninţat că dacă nu se conformează acestei cereri, ea, împreună cu câţiva prieteni, va intra peste el în casă, îl va bate şi îi va incendia apartamentul. Speriat, bărbatul a apelat la ajutorul jandarmilor şi le-a solicitat acestora să întreprindă toate acţiunile legale pentru a se simţi în siguranţă.
“Vecina războinică” a fost identificată, este vorba de o femeie în vârstă de 40 de ani şi, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea infracţiunii de ameninţare, a fost întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate şi va fi înaintat Poliţiei Municipiului Alba Iulia pentru continuarea cercetărilor în cauză.

Comentarii

Comentarii

Fara Comentarii

Lasa un raspuns