Actualitate, Cultura, Evenimente, Stirea Zilei, Stiri

ALBA IULIA. Stagiunea teatrală Skepsis 2014 începe cu piesa „Cerere în căsătorie”

SkepsisTrupa albaiuliană de teatru Skepsis pregăteşte pentru acest an 10 spectacole, primul fiind „Cerere în Căsătorie”, de A.P.Cehov.

Primul spectacol se va juca vineri, 31 ianuarie 2014, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia. „Cerere în Căsătorie” este o comedie purtând amprenta marelui dramaturg rus, care satirizează modul în care mica nobilime de la ţară amesteca dragostea şi interesul atunci când se punea problema legăturilor de familie.

Biletele (5 lei) se găsesc începând de luni, 27 ianuarie 2014, la secretariatul Casei de Cultură a Studenţilor, între orele 9.00-15.00 sau în momentul intrării la spectacol.

Din cele 10 spectacole ale trupei Skepsis vor fi două premiere, alături de piesele din repertoriu, spectacole de umor şi divertisment.

Distribuţia spectacolului „Cerere în Căsătorie”:
Stepan Stepanovici Ciubukov – Viorel Cioflică
Natalia Stepanovna – Olga Surd
Ivan Vasilievici Lomov – Eugenio
Serghei – Bogdan Berar
Vania – Răzvan Cociobea
Regie: Viorel Cioflică
Sunet: Ovidiu Olea

Stagiunea cu Skepsis este dedicată demersului de strângere de fonduri prin care trupa de teatru Skepsis doreşte să dobândească un spaţiu pe care să-l amenajeze şi în care să funcţioneze ca teatru comunitar – înţeles ca un centru cultural-artistic şi de divertisment, dar şi de dezvoltare personală prin artă, un spaţiu în care o trupă de teatru născută în interiorul comunităţii şi pentru comunitate va oferi albaiulienilor şi turiştilor stagiuni de spectacole, evenimente şi programe cultural-artistice şi cursuri de dezvoltare personală.

Şi în acest an partenerii trupei Skepsis sunt Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia; Fundaţia Inter-Art Aiud, S.C Tipo-Rex S.R.L.

Distribuie Acum

27 ianuarie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...