ALBA IULIA: Schimbarea viceprimarul Şerdean cu Gabi Pleşa o chestiune de zile

ALBA IULIA: Schimbarea viceprimarul Şerdean cu Gabi Pleşa o chestiune de zile

Primăvara va veni cu schimbări în cadrul Primăriei municipiului Alba Iulia. Lucru aşteptat de mai bine de şase luni, schimbarea viceprimarului PPDD-dist Dorin Şerdean va avea loc cel mai probabil în această lună.
Dorin Şerdean actualul viceprimar este membru al PPDD şi ocupă această funcţie de mai bine de doi ani de când l-a înlocuit pe liberalul Simone Albani.
În perioada campaniei electorale ale alegerilor prezidenţiale partidul din care face parte Şerdean l-a susţinut pe candidatul PSD, Victor Ponta.
În cadrul şedinţei Consiliului Local Alba Iulia din 20 februarie, şedinţă în care va fi supus aprobării bugetul oraşului, aleşii locali vor avea şi un proiect de hotărâre privind schimbarea viceprimarului Dorin Şerdean. Acesta va fi înlocuit de liberalul Gabriel Pleşa în prezent director la Electrica Serv Alba şi consilier local de trei mandate.
Schimbare nu va întâmpina probleme ţinând cont că în acest moment PNL are în cadrul CL Alba Iulia 14 consilieri(10 din defunctul PDL şi 4 din vechiul PNL). PSD are 5 aleşi locali iar PPDD 2.
Dacă totul va decurge ca la carte din martie Gabriel Pleşa va deveni viceprimar al municipiului Alba Iulia, alături de Paul Voicu dar va trebui să renunţe la funcţia de director la Electrica Serv, unde este foarte bine privit de conducerea centrală dar şi de angajaţii instituţiei.
Gabi Pleşa este un liberal cu state vechi fiind în acest moment vicepreşedinte al PNL, ocupând în trecut şi funcţia de preşedinte al PNL Alba Iulia. Acesta provine din mediul privat iar funcţia de viceprimar ar putea fi o trambulină spre ocuparea unei funcţii mai mari în adminstraţie şi nu numai.

Comentarii

Comentarii

Fara Comentarii

Lasa un raspuns