ALBA IULIA: S-au finalizat lucrările de amenajare a zonei de parcaj în...

ALBA IULIA: S-au finalizat lucrările de amenajare a zonei de parcaj în zona Dedeman

Reprezentanţii administraţiei locale din Alba Iulia ne anunţă că s-au finalizat lucrările de amenajare a platformelor de staţionare de pe bulevardul Revoluţiei, în zona magazinului Dedeman.
În urma lucrărilor s-au înlăturat disconfortul porţiunii neamenajate din proximitatea unei străzi cu circulaţie semnificativă, completând în mod categoric lucrările de sistematizare şi modernizare realizate până la această dată (giratoriu, extindere trama stradală etc.).
“ A fost un moment în care agenţii economici din zonă, cei care aveau treabă la vamă sau pur şi simplu orice trecător, erau îndreptăţiţi să ne atragă atenţia că ceva trebuie făcut şi acolo. Cred că doar zăpada mai putea masca “tranşeele” ce apăreau după ce parcă un tir. Preocuparea noastră nu e să acumulăm probleme, ci să le rezolvăm pe cele apărute. Avem confirmare că acest perimetru a devenit total funcţional. Am spus-o deschis de fiecare dată: unde sunt situaţi pe care albaiulienii le semnalează, intervenim nu ca urmare a unui interes politic sau de altă natură, ci în măsura în care regulile urbanistice se aplică şi ne permite bugetul. Ne dorim ca şi în acest an să excludem şi mai mult din harta oraşului problemele.” a declarat Mircea Hava, primarul municipiului Alba Iulia.
În urma investiţiilor din această zonă s-a amenajat o suprafaţă de aproximativ 1400 mp de parcaje.
IMG_0559

IMG_20141222_104717

IMG_20141222_104731

IMG_20141222_104757

IMG_0557

IMG_0558

Comentarii

Comentarii

Fara Comentarii

Lasa un raspuns