hitfm

ASCULTA RADIO ORION PE HITFM.RO

ALBA IULIA: Îmbunătățește-ți Astăzi Natural Vederea - Ziarul Apulum
Actualitate, Social

ALBA IULIA: Îmbunătățește-ți Astăzi Natural Vederea

Seminarul gratuit „Îmbunătățește-ți Astăzi Natural Vederea“ va avea loc în Alba Iulia, joi, 5 Februarie, la Hotel Cetate, Strada Unirii 3. Seminarul durează 2 ore, de la ora 18.30 până la 20.30, iar intrarea este gratuită.
Evenimentul este susținut de Flavius Țurcanu, care a mai susținut acest seminar despre îmbunătățirea vederii în mod natural în multe orașe din țară în anul precedent.
Flavius Țurcanu este autorul site-ului www.RenuntalaOchelari.ro, un site care are ca scop să îi ajute pe cei cu probleme de vedere să își îmbunătățească și să își vindece vederea în mod natural.
Flavius Țurcanu are cinci ani de experiență în acest domeniu și în ultima vreme susține o serie de seminarii gratuite prin toata țara pentru a ajuta oamenii să își îmbunătățească vederea în mod natural. Prima persoană pe care a vindecat-o a fost chiar el acum 5 ani când a reușit să renunțe la ochelari și să își recapete vederea clară.
Pentru mai multe informatii despre imbunatatirea vederii si seminariile din tara il putem gasi pe Flavius si pe pagina personala de facebook:https://www.facebook.com/ Flavius Turcanu si pagina Renunta la Ochelari:https://www.facebook.com/RenuntaLaOchelari
În cadrul evenimentului se va discuta de ce se poate îmbunătăți natural vederea, cum se poate stopa definitiv creşterea dioptriilor, modalităţi prin care vă puteţi relaxa rapid ochii, obiceiuri pentru îmbunătăţirea imediată a vederii, cum să eliminaţi instant tensiunea şi oboseala oculară, dar şi câteva secrete uitate pentru a accelera îmbunătăţirea vederii.
Locurile sunt limitate, iar înscrierile se fac pe pagina http://renuntalaochelari.ro/seminar/alegându-se orasul Alba Iulia.
Acest eveniment este dedicat atat celor care poarta ochelari de vedere, lentile de contact, cât și
persoanelor cu vederea clară sau care au dureri oculare cand lucrează la calculator.

Distribuie Acum

29 ianuarie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...