Actualitate

ALBA IULIA: Bătaie în Lumea Nouă după vânzarea unui cal

Jandarmii din Alba Iulia au intervenit de urgenţă pe strada Craivei din localitate şi au aplanat un conflict între patru bărbaţi. Se pare că aceştia s-au bătut ca urmare a neînţelegerilor apărute pe fondul împărţirii banilor rezultaţi din vânzarea unui cal, iar unul a ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.
Conflictul a fost anunţat prin apel la 112, joi, 16 octombrie, la ora 22.38, ora la care o femeie a solicitat ajutor deoarece, în propria locuinţă, soţul şi fiii dânsei erau bătuţi cu o bâtă de un bărbat. Imediat a intervenit un echipaj de jandarmerie care a constatat că principalul vinovat de producerea acestui eveniment este R.M.B. ( 26 de ani ), domiciliat în Alba Iulia. Din spusele martorilor, acesta se afla sub influenţa alcoolului şi a intrat în casa victimelor iniţial ca musafir. Nemulţumit se pare de banii care i-au fost daţi ca urmare a tranzacţionării unui cal, a devenit violent şi, cu ajutorul unei bâte pe care o avea asupra sa, a bătut-o pe gazdă, un bărbat de 45 de ani şi pe fiii acesteia, în vârstă de 20, respectiv 21 de ani. Un echipaj de la ambulanţă a acordat îngrijiri medicale răniţilor, iar unul dintre aceştia a fost condus la UPU Alba pentru continuarea investigaţiilor de specialitate.
Potrivit normelor de procedură penală, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe, a fost întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate, documentul care va fi înaintat Poliţiei Municipiului Alba Iulia pentru continuarea cercetărilor în cauză.
sursa foto: iasiciteste.ro

17 octombrie 2014

About Author

Marius Paul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...