Actualitate

ALBA: Doi şoferi inconştienţi pe drumurile din judeţ

Poliţiştii rutieri din Ocna Mureş, au oprit, miercuri, pentru control, pe strada Mihail Kogălniceanu din Ocna Mureş, un autoturism condus de C.T., de 59 de ani, din Ocna Mureş.
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule iar în plus era sub influenţa băuturilor alcoolice, valoarea indicată de aparatul etilotest fiind de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.
C.T. a fost condus la Spitalul Municipal Aiud unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei iar pe numele său a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului.
Tot miercuri o patrulă de siguranţă publică din Cîmpeni, formată din poliţişti şi jandarmi, în timp ce executa activităţi de patrulare pe raza orașului Cîmpeni, a identificat, în P-ţa Avram Iancu, un autoturism parcat ce era avariat în partea din spate.
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că autoturismul a fost avariat, cu puţin timp în urmă, de un autoturism condus de O.N.C., un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Alba Iulia, acesta fiind identificat pe strada Transilvaniei din Cîmpeni.
În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul din Cîmpeni unde a refuzat să se supună recoltării probelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
Faţă de O.N.C. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de distrugere din culpă, conducere sub influenţa alcoolului şi refuz de a se supune prelevării mostrelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

3 octombrie 2014

About Author

Marius Paul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...