Afişele PSD-ului în care apare numele „USL” trebuie îndepărtate

Afişele PSD-ului în care apare numele „USL” trebuie îndepărtate

01.Biroul Electoral Central a admis plângerile formulate de PNL privind folosirea ilegală a acronimului „USL” şi a cerut înlăturarea afişelor electorale folosite de PSD.

Decizia BEC priveşte judeţele Alba, Argeş, Arad, Botoşani, Braşov, Caraş-Severin, Dâmboviţa, Hunedoara, Iaşi, Ilfov, Mehedinţi, Neamţ şi Vâlcea.

În comunicatul BEC se spune astfel: „În procesul electoral al alegerii membrilor din România în Parlamentul European din 2014, Alianţa politică Uniunea Social Liberală nu participă. Această alianţă politică a participat la alegerea autorităţilor administraţiei publice locale din 2012 şi la alegerile Camerei Deputaţilor şi a Senatului din 2012, dar în prezent şi-a schimbat componenţa iniţiala, PNL denunţând protocolul de funcţionare şi părăsind această alianţă politică. Acest partid nu şi-a dat acordul ca denumirea alianţei politice respective – USL sau Uniunea Social Liberală – să fie păstrată în continuare de alianţa respectivă în noua sa forma şi, de asemenea, nu şi-a dat acordul ca semnul electoral al acesteia să fie însuşit sau utilizat de un competitor electoral”.

Comentarii

Comentarii

Fara Comentarii

Lasa un raspuns