5-15 august: Tabără de artă fotografică la Rimetea

5-15 august: Tabără de artă fotografică la Rimetea

230859_473003906055993_576553823_nFundaţia Inter-Art Aiud împreună cu Fundaţia de Fotografie Artistică Miró, Balatonboglár (Ungaria), condusă de artistul fotograf Klotz Miklós, organizează la Rimetea, în perioada 5 – 15 august 2013, prima ediţie a Taberei de vară a studenţilor anului I de la Academia de Artă Illyés (Ungaria).

Klotz Miklós, artist fotograf remarcabil, a organizat, în timp,la Aiud, expoziţii de artă fotografică şi a participat la Festivalul Internaţional de Film şi Foto Art Aiud încă de la prima ediţie, în 2005. Este recunoscut pentru « expediţiile » sale fotografice prin Africa, Australia, Asia, America de Sud. Îndrăgostit de Rimetea şi-a deschis aici o galerie de artă. În 2012 a avut o importanţă expoziţie, cu prezentare de album de artă, la Muzeul de Artă Baia Mare, precum şi o expoziţie personală în cadrul Festivalului ART Aiud, la Galeriile Inter-Art Aiud.

Tabăra oferă posibilitatea celor 11 tineri artişti fotografi din Ungaria de a cunoaşte regiunea şi specificul cultural al zonei Rimetea, de a participa la un atelier de lucru alături de nume importante ale artei fotografice maghiare contemporane.

Tabăra de vară a studenţilor anului I de la Academia de Artă Illyés (Ungaria)
Rimetea,   5-15 august  2013

Participanţi:
Csüllög Eszter, Janászek Klaudia,Török Anna, Nagy Dóra, Ferenczy Bori, Kedves Éva, Rózsa Ákos, Pusztai Rozina, Erdős Dénes, Kormos Rita, Lencsés Andrea

Conducătorii taberei:
Klotz Miklós, Gárdonyi László

Organizată de
Fundaţia “Inter-Art” Aiud, România
Fundatia de Fotografie Artistică Miró, Balatonboglár, Ungaria

Parteneri si colaboratori

Ministerul Resurselor Umane, Budapesta, (Ungaria)

Academia de Arta Illyés (Ungaria)

Fundatia Illyés Gyula (Ungaria)

KSZKI Budaörs (Ungaria)

Comentarii

Comentarii

Fara Comentarii

Lasa un raspuns