hitfm

ASCULTA RADIO ORION PE HITFM.RO

5-15 august: Tabără de artă fotografică la Rimetea - Ziarul Apulum
Evenimente

5-15 august: Tabără de artă fotografică la Rimetea

230859_473003906055993_576553823_nFundaţia Inter-Art Aiud împreună cu Fundaţia de Fotografie Artistică Miró, Balatonboglár (Ungaria), condusă de artistul fotograf Klotz Miklós, organizează la Rimetea, în perioada 5 – 15 august 2013, prima ediţie a Taberei de vară a studenţilor anului I de la Academia de Artă Illyés (Ungaria).

Klotz Miklós, artist fotograf remarcabil, a organizat, în timp,la Aiud, expoziţii de artă fotografică şi a participat la Festivalul Internaţional de Film şi Foto Art Aiud încă de la prima ediţie, în 2005. Este recunoscut pentru « expediţiile » sale fotografice prin Africa, Australia, Asia, America de Sud. Îndrăgostit de Rimetea şi-a deschis aici o galerie de artă. În 2012 a avut o importanţă expoziţie, cu prezentare de album de artă, la Muzeul de Artă Baia Mare, precum şi o expoziţie personală în cadrul Festivalului ART Aiud, la Galeriile Inter-Art Aiud.

Tabăra oferă posibilitatea celor 11 tineri artişti fotografi din Ungaria de a cunoaşte regiunea şi specificul cultural al zonei Rimetea, de a participa la un atelier de lucru alături de nume importante ale artei fotografice maghiare contemporane.

Tabăra de vară a studenţilor anului I de la Academia de Artă Illyés (Ungaria)
Rimetea,   5-15 august  2013

Participanţi:
Csüllög Eszter, Janászek Klaudia,Török Anna, Nagy Dóra, Ferenczy Bori, Kedves Éva, Rózsa Ákos, Pusztai Rozina, Erdős Dénes, Kormos Rita, Lencsés Andrea

Conducătorii taberei:
Klotz Miklós, Gárdonyi László

Organizată de
Fundaţia “Inter-Art” Aiud, România
Fundatia de Fotografie Artistică Miró, Balatonboglár, Ungaria

Parteneri si colaboratori

Ministerul Resurselor Umane, Budapesta, (Ungaria)

Academia de Arta Illyés (Ungaria)

Fundatia Illyés Gyula (Ungaria)

KSZKI Budaörs (Ungaria)

Distribuie Acum

5 august 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...