hitfm

ASCULTA RADIO ORION PE HITFM.RO

4 tineri din Sebeş au fost surprinşi consumând alcool în public - Ziarul Apulum
Actualitate

4 tineri din Sebeş au fost surprinşi consumând alcool în public

jandarmiPatru tineri au fost sancţionaţi de jandarmi pentru că au consumat alcool în public şi au deranjat liniştea locuitorilor dintr-un cartier din municipiul Sebeş. Valoarea totală a amenzilor aplicate se ridică la 2400 de lei.

În urma unui apel la 112, un echipaj de jandarmerie din cadrul Secţiei Sebeş a intervenit luni, 26 august, în cartierul Mihail Kogălniceanu din localitate deoarece, la ora 23.45, mai multe persoane deranjau liniştea publică.

Jandarmii au depistat 4 tineri care consumau alcool şi cântau, totul petrecându-se în faţa unui bloc de locuinţe.

La vederea echipajului de jandarmerie, tinerii, aflaţi în avansată stare de ebrietate, au devenit recalcitranţi, au refuzat să dea relaţii privind stabilirea identităţii şi au încercat să profite de întuneric pentru a fugi.

A fost nevoie de aproximativ 15 minute până când aceştia au fost calmaţi de jandarmi şi convinşi să coopereze cu aceştia.

În urma verificărilor efectuate a fost determinat gradul de vinovăţie al fiecăruia şi, în funcţie de acesta, au fost stabilite sancţiunile contravenţionale.

Cea mai mare amendă – 1500 de lei – a primit-o P.A.N., în vârstă de 20 de ani, domiciliat în municipiul Sebeş. Acesta se erijase în lider şi îi îndemnase pe ceilalţi să nu respecte indicaţiile jandarmilor.

Ceilalţi trei, identificaţi ca fiind T.M.I., C.L.I. şi T.A.V., cu vârste cuprinse între 17 şi 18 ani, de asemenea domiciliaţi în Sebeş, au fost sancţionaţi cu câte o amendă în valoare de 300 de lei.

Distribuie Acum

27 august 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...