Actualitate

4 persoane din Alba Iulia surprinse în incinta fostei fabrici Refractara

foto: newsbucovina.ro
foto: newsbucovina.ro

Patru persoane din Alba Iulia au fost sancţionate de jandarmi deoarece au fost surprinse în incinta fostei fabrici Refractara. Intervenţia jandarmilor a fost solicitată de personalul de pază.

În urma unei solicitări primite la numărul 112, marţi, 27 august, un echipaj de jandarmerie s-a deplasat de urgenţă la fosta fabrică Refractara din municipiul Alba Iulia şi a depistat în perimetrul acesteia patru bărbaţi.

Conform propriilor spuse, cei patru intenţionau să colecteze fier vechi pentru a-l valorifica ulterior în interes personal, însă vigilenţa personalului de pază şi promptitudinea intervenţiei jandarmilor i-au împiedicat să-şi ducă la capăt intenţiile şi, probabil, să comită fapte de natură penală, de genul furtului sau distrugerii.

Totuşi, pentru că au încălcat normele legale de acces în fosta fabrică, Cristian T. ( 20 de ani ), David S. ( 20 de ani ), Gheorghe D. ( 36 de ani ) şi Petru Ş. (26 de ani ), toţi din Alba Iulia, au fost sancţionaţi contravenţional cu câte o amendă în valoare de 500 de lei.

Pentru prevenirea apariţiei unor astfel de fapte, atenţionăm cetăţenii că zona este în continuare în atenţia de echipajele de jandarmerie, iar acestea vor interveni prompt ori de câte ori se constată apariţia unor încălcări ale legilor în vigoare.

De asemenea, reamintim faptul că “pătrunderea, cu încălcarea normelor legale de acces, în sediile autorităţilor publice centrale şi locale, instituţiilor publice, instituţiilor de învăţământ şi spaţiilor aparţinând acestora, indiferent de destinaţia lor, regiilor autonome, societăţilor comerciale, partidelor sau altor formaţiuni politice, organizaţiilor guvernamentale şi neguvernamentale, ambasadelor şi reprezentantelor altor state ori ale organizaţiilor internaţionale de pe teritoriul României (…) ori refuzul de a le părăsi la cererea organelor de ordine” constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă cuprinsă între 500 şi 1500 de lei. ” a declarat Jurcoveţ Cosmin – Ofiţer Informare, Relaţii Publice şi Relaţii cu publicul

Distribuie Acum

28 august 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...