318 şoferi contravenienţi pe şoselele judeţului Alba

318 şoferi contravenienţi pe şoselele judeţului Alba

Joi, 29 ianuarie 2015, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a organizat în judeţ o acţiune având drept scop prevenirea accidentelor rutiere şi impunerea unui climat de disciplină în rândul participanţilor la trafic. Au fost vizaţi în primul rând conducătorii de autovehicule care nu respectă limita legală de viteză.

La acţiune au participat poliţişti rutieri şi din structurile de ordine publică cu atribuţii pe linie de poliţie rutieră.

Poliţiştii au constatat 318 abateri contravenţionale de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice, pentru care au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 51.572 lei, dintre care 184 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, una pentru depăşire neregulamentară, 22 pentru neportul centurii de siguranţă, iar 111 de sancţiuni pentru alte abateri.

De asemenea a fost constatată o infracţiune la regimul rutier şi au fost reţinute 4 permise de conducere dintre care unul pentru depăşire neregulamentară, iar 3 pentru alte situaţii.

Comentarii

Comentarii

Fara Comentarii

Lasa un raspuns