Actualitate

3 minori din Şibot au sustras 40 de litri de motorină şi un acumulator auto

foto: observator.ro
foto: observator.ro

Poliţiştii Postului de Poliţie Şibot, i-au identificat pe principalii suspecţi de comiterea unui furt de combustibil şi acumulator auto, de la un buldozer parcat pe strada Şurianu din comuna Şibot, faptă în legătură cu care poliţia a fost sesizată în dimineaţa aceleiaşi zile.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că în noaptea de 11/12.08.2013, 3 minori, de 16, 14, şi 10 ani, toţi din comuna Şibot, au sustras 40 de litri de motorină şi un acumulator auto de pe buldozerul parcat.

Ulterior, minorul de 16 ani a vândut unui cetăţean din Alba Iulia acumulatorul auto iar motorina au depozitat-o la locuinţa comună de unde a fost recuperată de poliţişti şi predată păgubitului.

Faţă de suspecţi sunt efectuate în continuare cercetări, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat precum şi în vederea stabilirii întregii lor activități infracţionale.

img class=”size-medium wp-image-14345″ alt=”foto: observator.ro” src=”http://ziarulapulum.ro/wp-content/uploads/2013/08/furt-motorina-300×225.jpg” width=”300″ height=”225″ /

Distribuie Acum

14 august 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...