Actualitate, Stiri mondene

14-17 august: Dark Bombastic Evening 5 @ RYMA

identitatea-vizuala-dbe-5_0O mulţime de muzicieni din întreaga Europă vor ajunge la Alba Iulia pentru a cânta în cadrul festivalului Dark Bombastic Evening ediţia a V-a. Ei se vor strădui să ne încânte cu obsesiile lor pe portativ, de la cele nostalgice şi melancolice până la cele agresive sau chiar extreme. Unii dintre ei la prima reprezentaţie live, alţii la prima în România.

„Vom avea expoziţie de pictură, de fotografie, proiecţii de filme, audiţii de albume în premieră (DALE COOPER QUARTET în noaptea de 14), vom avea debutante care vor încerca să surprindă, în direct, prin crochiuri şi alte exprimări artistice atmosfera DBE. Pe de altă parte, vom avea mâncăruri tradiţionale, slow food, la ceaun, plăcintă pe lespede (Alpina Imbiss ne va surprinde cu reţeta „Moţeasca”), prăjituri raw vegan, fructe, diverse răcoritoare cu mai multe sau mai puţine grade. Vom savura o cafea şi un ceai relaxant în fiecare dimineaţă. Ne vom bucura de un foc de tabără ca un ritual de bun venit, vom vibra sau chiar dansa pe muzici alese cu grijă în noapte, vom sta la poveşti în tihnă, fie că va fi zi sau amurg prelungit, fără limitări sau restricţii, doar cu respect şi voie bună. Vom testa nouă tiroliană, panoul de căţărat dar şi alte „echilibristici” poznaşe, mai ales că prietenul nostru Flavius va reveni printre noi cu ale lui accesorii ciudate.

noi-detaliiPlanul propus în repere de timp este unul simplu că structură, variat că acţiuni: vom ajunge miercuri, pe 14 august, în Alba Iulia, până seară vom monta scenă, vom pregăti focul pentru mâncăruri, frigiderele pentru băuturi reci, barul pentru cafele şi ce-or mai fi, standul de merchandise pentru diferite suveniruri, aranjăm expoziţiile, vom începe camparea şi ne vom ocupa de rezervările deja confirmate pentru cazări. Până spre miezul nopţii gândim o surpriză, iar în noapte, vom arbora din nou steagul DBE şi vom sta relaxaţi în jurul unui foc de tabără, cu alte surprize (inclusiv cântări) şi povestiri spontane, la faţa locului.

Joi, 15 august, este zi nelucrătoare în România, aşa că noi vom încerca să o umplem încă de dimineaţă cu diferite activităţi turistice. În paralel, vom începe soundcheckul pentru trupele ce vor urma să cânte în partea a doua a zilei. Seara târziu, înainte de miezul nopţii, după recitalurile propriu-zise, alte activităţi conexe ne vor face să petrecem ore bune în noapte. Următoarele 2 zile vor urma acelaşi parcurs iar sâmbătă noaptea, undeva, după miezul nopţii, vom concluziona cu un pahar de orice în mâna dacă şi această ediţie va fi trecută în cutiuţă cu amintiri la capitolul: DBE, o frumoasă tradiţie! Ne-am bucura sincer să fie aşa”, au declarat organizatorii acestui eveniment.

o-invitatie-sincera_0

În seara de „welcome” (14 august), va fi permis accesul doar persoanelor posesoare de abonament (preţ 200 lei sau 45 euro), urmând că biletul pentru fiecare din serile specifice (15, 16 şi 17 august) să fie de 80 lei sau 18 euro.

Sunt permise: camere de fotografiat sau de filmat, umbrele sau pelerine de ploaie.

Nu este permis accesul în locaţie cu: sticle şi/sau cuţite sau alte obiecte care intră în categoria aceasta. Zidurile sunt off limits, escaladarea acestora fiind strict interzisă.

Distribuie Acum

13 august 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...